ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μια νέα "παγίδα" για τον Αστέρα

Προσπαθείς να το "πιάσεις" το πράγμα μόνο με αγωνιστικά κριτήρια και δεν γίνεται. Να κρίνεις, ρε παιδί μου, τη βαθμολογία ως έχει και να την ερμηνεύσεις μόνο με όσα θα συμβούν στους αγωνιστικούς χώρους. 

 

Δεν γίνεται. Είναι απίθανο να το πετύχεις, διότι υπάρχουν ένα σωρό εκκρεμότητες σε ομάδες. Η τελευταία, των τελευταίων ωρών, ότι και πάλι ο Ηρακλής τιμωρείται με -6 βαθμούς για οικονομικές οφειλές αυτή τη φορά σε άλλους ποδοσφαιριστές. 

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αν τους πληρώσει, δεν θα τιμωρηθεί. Αν δεν τους πληρώσει, θα τιμωρηθεί. Με νέα διορία, τελεσίδικα, κανείς δεν ξέρει. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την απόφαση του Τακτικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, υπάρχει ποινή αφαίρεσης βαθμών για τον Ηρακλή. 

 

Αυτό σημαίνει ότι από τους 25, πέφτει στους 19. Σημαίνει, όμως, κάτι ακόμη. Οτι η Βέροια δεν είναι πια μαθηματικά υποβιβασμένη. Τουλάχιστον με αγωνιστικά κριτήρια (ξέχωρα από τα οικονομικά). Διότι πλέον θα απέχει τέσσερις βαθμούς από την 14η θέση που δίνει σωτηρία. 

 

Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας του Αστέρα στη Βέροια, θα γίνει πια με νέους όρους. Θα είναι απέναντι σε μια ομάδα, σε ποδοσφαιριστές για να το πούμε καλύτερα, που θα παλεύουν για τη σωτηρία τους. Την τιμή τους, την αξιοπρέπειά τους. 

 

Προσοχή, λοιπόν. Ετσι κι αλλιώς χρειαζόταν τέτοια. Πλέον και μεγαλύτερη, διότι παραμονεύουν και παγίδες, όπως αυτές που είδαμε με τα ματάκια μας τις προηγούμενες αγωνιστικές. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων