ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ετσι έγινε αήττητος!

Πριν από πέντε αγωνιστικές ο Αστέρας μετρούσε 13 ήττες σε 23 αγώνες πρωταθλήματος. Τι έγινε τότε; Ανέλαβε την ομάδα ο Στάικος Βεργέτης. 

 

Πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του προπονητή σε μία ομάδα; Ας το δούμε λίγο... αριθμητικά. Διότι ο φετινός Αστέρας έρχεται να δώσει αξία στο ρόλο του ανθρώπου που είναι επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος. 

 

Πριν τον Βεργέτη, με 13 ήττες σε 23 αγώνες, ο Αστέρας έχανε κάθε... 1.8 αγώνες. Δεν προλάβαινε, δηλαδή, να συμπληρώσει δεύτερο ματς στη σειρά και ερχόταν η ήττα. 

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ 

 

Με τον Βεργέτη στον πάγκο, η ομάδα σε πέντε σερί αγώνες παραμένει αήττητη. Αυτά που λέμε... για μέταλλο και πνεύμα ομάδας, δεν είναι τυχαία. Τα επιβεβαιώνει η ίδια η πραγματικότητα. Η οποία δείχνει πόσο σημαντικό είναι να αλλάζεις σε μια ομάδα τη νοοτροπία της. 

 

Ο Στάικος δεν έμαθε μπάλα στους ποδοσφαιριστές του. Απλές κινήσεις έκανε, τακτοποίησε την ομάδα, επέλεξε πρώτα να προσπαθεί να μην χάσει και στη συνέχεια να κερδίσει και κάπως έτσι συγκέντρωσε αυτούς τους 7 βαθμούς. Πολύτιμους; Ακόμη καλύτερα. Σωτήριους. 

 

Ο Αστέρας πέρασε περιπέτειες με τους προπονητές του. Ηταν, όμως και αυτό ένα σημάδι για να καταλάβει πόσο μεγάλη σημασία έχει η σωστή επιλογή στην τεχνική ηγεσία. 

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων