ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ολα θα είναι στην κρίση μας...

Υπάρχει μία λέξη που γράφεται το ίδιο, αλλά για τον Αστέρα έχει τρεις τελείως διαφορετικές έννοιες. "Κρίση". Ας το εξηγήσουμε... 

 

Ο Αστέρας εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίση. Οσο η παραμονή δεν "καθαρίζει", η κρίση θα συνεχίζεται. Στην ουσία πρόκειται για μια παρατεταμένη κρίση, από την οποία θα βγει η ομάδα όταν τελειώσει πια η σεζόν. Και ελπίζουμε ότι θα βγει πιο μυαλωμένη και πιο δυνατή. Πάμε παρακάτω. 

 

Υπάρχει μια δεύτερη κρίση, η οποία θα ακολουθήσει. Θα πρόκειται για εκείνη που θα χρειαστεί πλέον να κάνει η ομάδα όταν θα αρχίσει να φτιάχνει την επόμενη σεζόν. Ολοι θα κριθούν για όσα δεν έκαναν φέτος, με αποτέλεσμα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος να μην έχει "κλειδώσει" την παραμονή. 

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Ωστόσο, υπάρχει και μια κρίση, που απλά αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές "καρφώνεται" στο μυαλό. Πρέπει να "καρφώνεται" στο μυαλό, για να αντιληφθεί ο Αστέρας τι συμβαίνει, τι δημιουργείται από αγωνιστική σε αγωνιστική και τι θα έχει να αντιμετωπίσει. 

 

Το καταλαβαίνει κανείς βλέποντας τον Ηρακλή τις τελευταίες αγωνιστικές να κερδίζει παντού. Την Κέρκυρα να δέχεται εφτά γκολ από τους δύο τελευταίους (τότε). Τον ΠΑΣ Γιάννινα και την αγωνιστική του συμπεριφορά εδώ στην Τρίπολη και κόντρα στους υπόλοιπους. 

 

Υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα. Και είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν κι άλλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Αστέρας είναι υποχρεωμένος όλα αυτά να τα λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν του. Διότι η επόμενη χρονιά, πιθανόν με "κατάλοιπα" (ας το πούμε ευγενικά) ή "χρωστούμενα" (για τους πιο άγριους) από τη φετινή, θα έχει και πάλι χαριτωμενιές. 

 

Σε αυτή τη μάχη, ο Αστέρας έχει κάτι πολύ πιο σπουδαίο από τους υπόλοιπους. Την αξιοπρέπειά του. Θα πείτε, στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αρκετή; Θα δούμε... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων