ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Την Κυριακή χειροκροτούμε την αξιοπρέπεια!

Ο Αστέρας βάζει το δάχτυλο μπροστά στο πρόσωπό του και δεν κρύβεται. Δεν τρέφει αυταπάτες. Γνωρίζει ότι διανύει μία πολύ άσχημη χρονιά για εκείνον. Αλλά το κάνει με αξιοπρέπεια... 

 

Την Κυριακή (9/4, 19:00) η ομάδα δίνει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη. Ας το πούμε και πάλι "ματς επιβίωσης", ακόμη και αν η νίκη στην έδρα της ΑΕΛ έχει δημιουργήσει μια αίσθηση ασφάλειας. 

 

Στην Ελλάδα είμαστε και βλέπουμε τι συμβαίνει, οπότε χρειάζεται ακόμη προσοχή και προσπάθεια. Την Κυριακή, λοιπόν, η ομάδα μάς χρειάζεται όλους. Για μια ώθηση, για τη στήριξη, για τη βοήθεια να τελειώσει οριστικά αυτός ο εφιάλτης. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ξάνθη

 

Αλλά και για κάτι ακόμη. Για να χειροκροτήσουμε την αξιοπρέπεια. Ο Αστέρας έδωσε και δίνει αυτή τη μάχη με ηθική που λείπει από πολλούς αυτές τις ημέρες. Στηριζόμενος στις δικές του και μόνο δυνάμεις. Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να το αναφέρουμε, είναι αυτονόητο, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζονται υποσημειώσεις. 

 

Στις δικές του δυνάμεις, λοιπόν, ακόμη και αν αυτές αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετές για να κάνει καλά πράγματα στη φετινή σεζόν. Το αντιμετωπίζει και αυτό με αυτογνωσία, πιθανότατα στο τέλος της χρονιάς θα το αντιμετωπίσει και με αποφάσεις. 

 

Μέχρι τότε, όμως, μέσα στις τόσες και τόσες αγωνιστικές αδυναμίες που έχει παρουσιάσει η ομάδα, μέσα στην τόσο μεγάλη απογοήτευση που προκάλεσε φέτος, μέσα στην αποτυχία της με λίγα λόγια, χρειάζεται μία επιβράβευση. Οτι αυτή τη μάχη την έδωσε και την δίνει με τις αξίες που πρεσβεύει. Τη στιγμή που τριγύρω της γίνονται "σόδομα και γόμορρα". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων