ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αστέρας έχει επιλέξει να είναι με τους δυνατούς!

Ο Αστέρας όχι απλά συμφώνησε για την αναδιάρθρωση της Super League, με τη μείωση των ομάδων και τα πλέι οφ, αλλά έχει πρωτοστατήσει στο συγκεκριμένο θέμα. Σημαίνει αυτό, ότι έχει επιλέξει με ποιους θέλει να είναι...

 

Από τη νέα αγωνιστική περίοδο πλέον θα υπάρχουν πλέι οφ για την ανάδειξη ακόμη και του πρωταθλητή. Επίσης, η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι η τελευταία που θα διεξαχθεί στην Super League με 16 ομάδες. Από την επόμενη πλέον, οι ομάδες θα είναι 14. 

 

Με λίγα λόγια, για να μην κουράζουμε και για να ερμηνεύσουμε τη νέα τάξη πραγμάτων που πλέον θα υπάρχει στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αυτό που θα γίνει τη νέα σεζόν, θα είναι ένα ξεκαθάρισμα. Ωστε στην Super League να παραμείνουν πλέον μόνο οι δυνατοί. Σε αγωνιστικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. 

 

Ο Αστέρας, λοιπόν, με την απόφασή του να στηρίξει και να "σπρώξει" αυτή τη νέα κατάσταση έχει επιλέξει να είναι με αυτούς. Με τους δυνατούς. Διότι νιώθει - και πολύ καλά κάνει - ότι ανήκει σε αυτούς!

 

Το γεγονός μάλιστα, ότι το κάνει αυτό φέτος, είναι συμβολικό. Διότι συμβαίνει σε μία χρονιά, που η ομάδα δεν "περπάτησε". Αλλά δεν... "φοράει ψηλά τακούνια", όπως είπε και ο πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος. Ο Αστέρας προωθεί το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου σε μία σεζόν που θα κινδύνευε ακόμη και να πέσει, αν τα νέα δεδομένα ίσχυαν από φέτος, διότι το θέλει πραγματικά αυτό. Οχι στα λόγια... 

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Διότι το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, για τους δυνατούς, σημαίνει και καλό για τις ίδιες τις ομάδες. Ο Αστέρας γνωρίζει ότι τον περιμένει μια δύσκολη αγωνιστική περίοδος. Αφενός διότι αυτή θα είναι πιο απαιτητική, αφετέρου διότι θα προέρχεται από τη φετινή, που αντικειμενικά ήταν πολύ άσχημη για εκείνον. 

 

Αλλά δεν τον φοβίζει, όπως άλλες ομάδες που ψήφισαν αρνητικά στις αλλαγές. Τον προκαλεί. Το θέλει. Και με αυτόν τον τρόπο το μήνυμα που στέλνει είναι ξεκάθαρο: Στους δυνατούς ανήκω κι εγώ! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων