ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τώρα πια θα έχουν "άστρο"

Τα φιλικά, ειδικά τα οικογενειακά, πολλές φορές δεν βγάζουν ειδήσεις. Μπορεί να βγάζουν συμπεράσματα κυρίως "κρυφά" για τους προπονητές, αλλά σπάνια έχουν ειδήσεις. 

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Για τον Αστέρα το φιλικό με την ομάδα Κ20 το περασμένο Σάββατο (25/3) είχε μία πολύ θετική παράμετρο. Οχι κυρίως αγωνιστική. Αλλά κυρίως ανθρώπινη. Ο λόγος για την παρουσία δύο ποδοσφαιριστών μετά από πολύμηνη απουσία. 

 

Τριανταφυλλόπουλος και Ζουμά μοίρασαν από ένα ημίχρονο στο φιλικό αυτό. Δεν έχει σημασία πόσο έπαιξαν. Ούτε πώς έπαιξαν. Για την ώρα σημασία για αυτά τα δύο παιδιά έχει ότι έπαιξαν. 

 

Το είχαν ανάγκη για την ψυχολογία τους. Για να αντιληφθούν ότι η δουλειά και ο κόπος που έχουν βάλει όλο αυτό το διάστημα της αποθεραπείας τους, έπιασε τόπο. Για να νιώσουν και πάλι ενεργοί. 

 

Κυρίως για ανθρώπινους λόγους, λοιπόν, αυτό ήταν πολύ σημαντικό και για τους δύο. Η συζήτηση για το τι θα μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα τους, στον Αστέρα, όταν πλέον θα είναι απολύτως έτοιμοι, ακολουθεί. Δεν είναι της ώρας. 

 

Αλλωστε, ακόμη και να πάρουν μερικά λεπτά συμμετοχής μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος σε επίσημο αγώνα, με πρώτο τον Τριανταφυλλόπουλο που δείχνει να μετράει αντίστροφα, αυτό δεν θα γίνει για αγωνιστικούς λόγους. Εξάλλου, η στήριξη του Αστέρα προς το πρόσωπό τους είναι δεδομένη και δεν αποδείχθηκε μόνο όταν τους απέκτησε, αλλά και με τον τρόπο που τούς αγκάλιασε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα για εκείνους. 

 

Το θέμα για Τριανταφυλλόπουλο και Ζουμά είναι η νέα αγωνιστική περίοδος. Οταν θα έχουν κάνει "γεμάτη" προετοιμασία. Και θα έχουν κάτι ακόμη. Θα έχουν πλέον "άστρο". Μεταφορικά, ως ένδειξη τύχης, αλλά και κυριολεκτικά. Στη φανέλα τους! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων