ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΓΕΝΕΘΛΙΑ: Μεγαλώνει στα χρόνια, αλλά και σε όλα!

Ετών 86! Τα έφαγε, λέει, τα ψωμιά του. Στο άνθος της ηλικίας του, λέμε εμείς. Αναφερόμενοι στον Αστέρα, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του. 

 

Είναι ακριβές αυτό το "στο άνθος της ηλικίας του". Διότι ο Αστέρας μεγαλώνοντας, προσθέτοντας δηλαδή χρόνια στη διαδρομή του, "μεγαλώνει" και σε όλα τα επίπεδα. Ακριβώς για αυτό, λοιπόν, τα γενέθλιά του είναι κάτι ξεχωριστό. 

 

Οχι ιστορικά, όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες. Οχι απλώς και μόνο για το παρελθόν, δηλαδή. Αλλά για το παρόν και για το μέλλον. Διότι ο Αστέρας, ως σύλλογος και ανεξάρτητα με το πόσο καλός είναι αγωνιστικά ή πού καταλήγει βαθμολογικά, κάθε χρόνο προσπαθεί να κάνει κάτι περισσότερο από τον προηγούμενο. 

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Σε όλα τα επίπεδα. Διότι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός δεν ορίζεται μόνο με όσα συμβαίνουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Ορίζεται από το σύνολο της λειτουργίας μιας ομάδας. Δεν μπορεί κάποιος να αμφιβάλει, λοιπόν, ότι χρόνο με το χρόνο ο Αστέρας προοδεύει. 

 

Την τελευταία χρονιά μοιάζει το "αστέρι" να έχει πέσει. Αγωνιστικά. Και είναι αλήθεια. Αλλά όταν ένα αστέρι πέφτει, κάνεις μια ευχή, λένε. Δεν υπάρχει καλύτερη ευχή από αυτήν. Χρόνια Πολλά. Διότι είναι βέβαιο ότι τα χρόνια πολλά, με τον τρόπο που λειτουργεί και συμπεριφέρεται ο Αστέρας, θα είναι και χρόνια καλά!

 

Για οτιδήποτε ζωντανό στον κόσμο - και ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος είναι ένας ζωντανός οργανισμός - έχει μεγάλη σημασία εκτός από το να μεγαλώνει ηλικιακά, να μεγαλώνει και καλά. Ομορφα! Ας θυμηθούμε απλώς τι έχει κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής του ο Αστέρας. 

 

Πόσο μικρό είναι αυτό το χρονικό διάστημα μπροστά σε αυτό που έχει στο μέλλον. Και πόσα έχει ήδη προλάβει να μας δώσει. Αν το αναλογιστούμε με τον τρόπο που πρέπει, θα αντιληφθούμε τι έχουμε - ως πόλη, ως φίλαθλοι, ως νομός, ως επαγγελματίες - κερδίσει από τον Αστέρα. Και τι έχουμε ακόμη να κερδίσουμε!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων