ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τελικά, από ποιους είστε καλύτεροι;

Ο Αστέρας κόντρα στην Κέρκυρα έμοιαζε να παίζει... μόνος του και τελικά έχασε. Το πώς το κατάφερε αυτό, είναι θέμα να το βρει ο προπονητής, όχι εμείς. 

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Πώς γίνεται πέντε φορές να υπάρχει αμαρκάριστος παίκτης στο δεύτερο δοκάρι σε στημένη φάση; Πώς γίνεται να χάνονται ευκαιρίες όπως αυτές του Μάσα, του Μανιά και του Στανισάβλιεβιτς; Πώς το ένα, πώς το άλλο. Αυτά είναι τεχνικά ζητήματα, στα οποία - κακά τα ψέματα - εμείς μπορούμε να είμαστε μόνο μετά Χριστόν προφήτες. 

 

Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι με την Κέρκυρα χάθηκε. Και ήταν σοκαριστικό αυτό. Μούδιασε το κεφάλι με αυτό που συνέβη στον Αστέρα. Οπότε, ζητούμενο πια είναι να ξεπεραστεί και η ομάδα να κάνει αυτό που πρέπει στη συνέχεια. 

 

Ο αγώνας στη Λιβαδειά αξίζει έξι βαθμούς. Οχι τρεις. Είτε - Αστέρα - παίρνεις το παιχνίδι και νιώθεις μια σχετική ασφάλεια, είτε το χάνεις και ψάχνεις να βρεις τρόπο για να σώσεις τη χρονιά. Απλά είναι τα πράγματα. Ελπίζουμε και κατανοητά...  

 

Σε αυτή την κατάσταση, λοιπόν, ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του. Πλέον, όχι εκείνες οι οποίες οδήγησαν εδώ την ομάδα. Δεν έχει νόημα τούτη την ώρα. 

 

Τις ευθύνες για τη συνέχεια. Αν είσαι ποδοσφαιριστής του Αστέρα και επέλεξες αυτή την ομάδα για την καριέρα σου, διότι πίστευες σε... μεγαλεία και δεν επέλεξες τον Λεβαδειακό για να μην μπλέκεις σε περιπέτειες, ήρθε η ώρα να το δείξεις. 

 

Να αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος από εκείνους. Δεν είναι υποτιμητικό, είναι ρεαλιστικό. Είναι ο τρόπος με τον οποίο στο ποδόσφαιρο ξεχωρίζουν οι καλύτεροι. 

 

Είστε καλύτεροι; Κερδίστε. Δεν είστε; Λάθος κάνατε κι εσείς, με τον εαυτό σας, αλλά και ο Αστέρας με εσάς! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων