ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με λογική "ο καθένας μόνος του" δεν γίνεται δουλειά!

Πολλές φορές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε μια ομάδα. "Δείχνουν" πράγματα, που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Μπαστιάνος έπαθε κράμπα. Επεσε μόνος του, έπιασε το πόδι του μόνος του, σηκώθηκε μόνος του... 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Κέρκυρα

Βοήθεια από κανέναν. Να πάει ρε παιδί ένας συμπαίκτης του, να του πει... "μικρέ κάτσε να σε βοηθήσω". Τέτοιες στιγμές δείχνουν πολλά για την ατμόσφαιρα που επικρατεί σε μια ομάδα. Ακόμη και αν του μίλησε κάποιος από μακριά, δεν αρκεί. Κάποιος - έστω ένας - να κάνει την κίνηση. 

 

Είναι σημαντική για τον νεαρό. Είναι πιο σημαντική για την ίδια την ομάδα. Αν πραγματικά οι παίκτες θέλουν να αλλάξουν αυτό που έχουν δημιουργήσει, αυτό δεν πρόκειται να γίνει με αδράνεια. Είτε αυτή είναι αποτέλεσμα αδιαφορίας είτε είναι αποτέλεσμα της διάθεσης που έχει χαθεί. 

 

Είναι ξεκάθαρο ότι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα άλλα είχαν στο μυαλό τους όταν ήρθαν σε αυτή την ομάδα. Δεν φάνηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλίμονο, τελειωμένη υπόθεση ήταν. Αλλά φαίνεται σε όλους τους αγώνες, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Από τότε που χάθηκαν οι στόχοι. 

 

Είναι προφανές ότι δεν τους κάνει ένας Αστέρας που δεν διεκδικεί αυτά που είχαν στο μυαλό τους όταν υπέγραφαν στο σύλλογο. 

 

Δεν τους κάνει ένας Αστέρας που δεν παίζει στην Ευρώπη. Ενας Αστέρας που δεν αγωνίζεται στα πλέι οφ. Που δεν μπορεί να κερδίζει τους μεγάλους, όπως έκανε. Που δεν φτάνει σε τελικό και ημιτελικούς στο Κύπελλο. Που δεν βρίσκεται τη μια φορά στο "White Hart Lane" και την επόμενη στο "Veltins Arena". 

 

Αλλά όλο αυτό το δημιούργησαν οι ίδιοι. Το έκαναν μόνοι τους στον εαυτό τους. Και αντίστοιχα ούτε ο Αστέρας είχε σκεφτεί ότι θα μάχεται για την παραμονή του, με τις επιλογές παικτών που είχε κάνει το καλοκαίρι. Με λογική " ο καθένας μόνος του", δεν πρόκειται να αλλάξει το πράγμα. 

 

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να το αντιληφθούν αυτό και δεν είναι συμπέρασμα που πηγάζει από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ή από το 0-1 στο 92'. Αλλά είναι κάτι που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη συνέχεια, ενόψει και του αγώνα με την Κέρκυρα την Κυριακή. 

 

 

Οι παίκτες, διότι από εκείνους πλέον εξαρτάται η συνέχεια, ας προσφέρουν πια αυτή την υπηρεσία στην ομάδα, αφού δεν έκαναν τα υπόλοιπα. Ας της δώσουν τη δυνατότητα να "αγοράσει χρόνο", παίρνοντας γρήγορα τους βαθμούς που χρειάζονται για να τελειώνουμε με εφιάλτες και κομπιουτεράκια, ώστε ο σύλλογος να αφοσιωθεί σε αυτό που πρέπει να κάνει για τη νέα χρονιά. Σε προπονητή και ρόστερ...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων