ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τώρα ξεχωρίζουν οι πιο δυνατοί!

Για τον φετινό Αστέρα έχουμε γράψει πολλά και σε όλους τους τόνους. Ας προσθέσουμε κάτι ακόμη, τώρα ακριβώς που είναι η ώρα αυτό να αποδειχθεί πιο ξεκάθαρα από ποτέ.

 

Η ομάδα έφτασε σε πολύ άσχημο επίπεδο. Αυτή είναι μία πραγματικότητα που δεν μακιγιάρεται, αλλά και που δεν αξίζει στην ομάδα. Δηλαδή, στο όραμα των ανθρώπων που την δημιούργησαν, αλλά και σε εκείνων, του κόσμου δηλαδή, που την ακολουθεί. 

 

Σε όλες τις ομάδες που σέβονται τον εαυτό τους, οι ποδοσφαιριστές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο να διορθωθεί μια τέτοια κατάσταση. Στο να "ξεμπλέξει" η ομάδα από το σημείο στο οποίο - με λάθη πολλά και πολλών αλλά και δικά τους - έχει έρθει. 

 

Ο καθένας από μόνος του, αλλά και όλοι μαζί καλούνται πλέον να το "πάρουν πάνω τους. Φράση κλισέ, αλλά πολύ αληθινή σε ομάδες που βρίσκονται σε κρίση. Θα είναι πολύτιμο να συμβεί αυτό, ακόμη και στην αξιολόγηση που θα κάνει η ομάδα για εκείνους. 

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Θα ξεχωρίσουν οι δυνατοί, οι αξιοπρεπείς, οι σύμφωνοι με τη φιλοσοφία που πρεσβεύει ο Αστέρας. Θα ξεχωρίσουν, με λίγα λόγια, οι ισχυρές προσωπικότητες. Αν υπάρχουν τέτοιες, διότι έχει γίνει πολύς λόγος και για αυτό το θέμα. 

 

Αν πράγματι υπάρχουν, ήρθε η ώρα να το κάνουν. Από τώρα. Ως οι πιο δυνατοί, οι μπροστάρηδες σε μια προσπάθεια που αφορά στο μέλλον τους, αλλά και στο μέλλον της ομάδας. 

 

Ο αγώνας με τον Πλατανιά στην Κρήτη είναι καθοριστικός. Περισσότερο για αυτό, για να ξεχωρίσουμε τι έχει "μέσα του" ο κάθε ποδοσφαιριστής του Αστέρα. Και τι μπορεί να προσφέρει στο... έξω του!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων