ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η αξιοπρέπεια του συλλόγου δεν διαπραγματεύεται!

Το πρόστιμο που επέβαλε η διοίκηση του Αστέρα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την αγωνιστική τους εικόνα το τελευταίο διάστημα, δεν είναι απλώς και μόνο μία τιμωρία. Είναι και σημειολογικό. 

 

Ο σύλλογος απομάκρυνε τον προπονητή του διότι πλέον φαινόταν ότι αυτή η συνεργασία δεν είχε μέλλον. Ωστόσο, η κίνηση αυτή σε καμία περίπτωση δεν αποφασίστηκε για να δοθεί άλλοθι στους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστική τους συμπεριφορά, η οποία έχει οδηγήσει στην απογοητευτική (για να μην μπούμε επικίνδυνη) πορεία της φετινής περιόδου. 

 

Οι όποιες ευθύνες του προηγούμενου ή και του προπροηγούμενου προπονητή, δεν μειώνουν σε τίποτα τις ευθύνες των ποδοσφαιριστών. Το πρόστιμο ήρθε να επιβεβαιώσει ακριβώς αυτό. Και μάλιστα, δικαίως... 

 

Ο Αστέρας έχει φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές που ήρθαν για να προκαλέσουν την καριέρα τους. Εφερε φτασμένους παίκτες, έφερε νεαρούς παίκτες που έθεσαν υψηλούς στόχους για σημαντική καριέρα, έφερε Ελληνες παίκτες που θέλησαν να χτυπήσουν ακόμη και την πόρτα της Εθνικής, έφερε ξένους παίκτες που το μυαλό τους έφτασε και σε ευρωπαϊκή καριέρα. 

 

Για την αγωνιστική τους αξιοπρέπεια υπεύθυνοι, λοιπόν, είναι οι ίδιοι. Μπορούν να την διαχειριστούν όπως νομίζουν ή έστω όπως μπορούν. Το μέλλον τους, όχι απλώς και μόνο στον Αστέρα αλλά γενικά στην ποδοσφαιρική τους καριέρα, θα δείξει αν το έκαναν με τον τρόπο που έπρεπε και σύμφωνα με την αξία τους. 

 

Αλλά την αξιοπρέπεια του συλλόγου, δεν μπορούν να την διαπραγματεύονται. Αυτή, την οποία οι ίδιοι πρωτίστως καταρράκωσαν και μάλιστα μπροστά στα μάτια όλων, κυρίως στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. 

 

Η αξιοπρέπεια του Αστέρα δεν είναι "παιχνίδι" κανενός (μας). Ας γίνει αντιληπτό, γιατί τούτη την ώρα οι καθαρές κουβέντες και μόνο αυτές μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων