ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πλέον, τα αυτιά ανοιχτά και τα μάτια τετρακόσια!

Τούτες τις ώρες, τα πολλά λόγια μπορούν να κάνουν μεγαλύτερο κακό στην ομάδα. Τούτες τις ώρες είναι προτιμότερο να μπορούμε να "ακούμε" στη σωστή βάση όσα μας "λέει" ο σύλλογος με τις πράξεις του.

 

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό δεν μπορούσε να περάσει έτσι. Ηταν αδύνατο να μην φέρει αντίδραση από τον κόσμο και τελικά από την ομάδα. Διότι ήταν πολύ μεγάλη μουντζούρα στην ιστορία αυτό το 0-5. Δύσκολα ξεπερνιέται και δύσκολα συγχωρείται. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά αν υπήρχε αδράνεια, παράδοση των όπλων με λίγα λόγια, εκείνο θα ήταν πραγματικά ανησυχητικό.

 

Δεν υπήρξε, όμως. Ούτε από τον κόσμο, που δικαιολογημένα πλέον ξέσπασε και για τα δεδομένα του Αστέρα ξέσπασε με μέτρο. Ούτε από τη διοίκηση, η οποία αποφάσισε το τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Λογικό και αυτό, δεν υπήρχε μέλλον σε αυτή τη σχέση, το πράγμα πλέον είχε αρχίσει να φαίνεται... 

 

Κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν φαινόταν πλέον απλά, αλλά βγήκε η αλήθεια κατάφατσα. Αυτή η σχέση που είχε αρχίσει να χτίζεται με προοπτικές, να δημιουργείται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη, της ομάδας στις γνώσεις του προπονητή και του προπονητή στη δυναμική της ομάδας, είχε αρχίσει να κλονίζεται. 

 

Λογικό ήταν να συμβεί. Η ομάδα είχε πια συμπληρώσει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, στα οποία μάλιστα δέχτηκε 14 γκολ(!), έπαιξε τρεις φορές στην έδρα της και δεν κέρδισε καμία και γνώρισε δύο συντριβές από την ίδια ομάδα. Σαν να μην έβαλε μυαλό, δηλαδή. 

 

Ολα αυτά όχι απλώς κλονίζουν σχέσεις, αλλά τις διαλύουν. Και όχι μόνο επειδή είμαστε στην Ελλάδα, όπως έλεγε ο κόουτς και είχε και σε μεγάλο βαθμό δίκιο. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση γιατί δεν γινόταν να συνεχιστεί, αφού τα αποτελέσματα δεν δικαίωναν τη δουλειά. Αλλά κυρίως διότι η διοίκηση πίστεψε σε κάτι διαφορετικό, από αυτό που τελικά είχε, όπως αποδείχθηκε. Και είναι κρίμα και για τις δύο πλευρές... 

 

Σημασία πια για τον Αστέρα δεν έχει το πριν, αλλά το μετά. Το κοντινό "μετά" και στη συνέχεια το μακρινό. Για αυτό χρειάζονται περισσότερο προσεκτικές και ασφαλώς ψύχραιμες κινήσεις. Και τα... μάτια τετρακόσια, που λένε, για μια επιλογή που του πρέπει του Αστέρα αυτή τη στιγμή. 

 

Οσο για αυτά που "ακούμε" και που αυτή την ώρα έχουν σημασία, ας ακούσουμε αυτό που είπε ο Σταύρος Τσουκαλάς: "Μοναδικοί υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι παίκτες". Και μαζί με εμάς, ας το ακούσουν και οι ίδιοι οι παίκτες. Επειδή έφυγε ο προπονητής, δεν σημαίνει ότι έφυγε από πάνω τους η ευθύνη... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων