ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το Κύπελλο και η επόμενη μέρα του Αστέρα!

Για τον Αστέρα οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό μοιάζουν να είναι οι πιο σημαντικοί της χρονιάς. Ισως μέχρι τους επόμενους, για την ακρίβεια μακάρι μέχρι τους επόμενους, διότι αυτό θα σημαίνει ότι η ομάδα θα έχει και συνέχεια στο Κύπελλο.

 

Η διάσταση των αγώνων με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να διαπιστωθεί. Η απόσταση της ομάδας από την πεντάδα στο βαθμολογικό πίνακα, όπως και αν αυτή δημιουργήθηκε, είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί. 

 

Δεν είναι απαισιοδοξία, δεν είναι μη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας, είναι απλά ρεαλισμός. Ακόμη και αν βρισκόμαστε σε ένα πρωτάθλημα που οι βαθμοί "πετιούνται" εδώ κι εκεί. Ο,τι μπορεί να διεκδικήσει ο Αστέρας μέχρι το τέλος της φετινής Super League, θα το κάνει. Αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα, πιο εφικτός στόχος της χρονιάς είναι το Κύπελλο. Κακά τα ψέματα, λοιπόν, οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό είναι καθοριστικοί. 

 

Ανεξάρτητα, όμως, με το τι θα καταφέρει να κάνει ο Αστέρας σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα με το οποίο θα φύγει από τη Λεωφόρο, για την ομάδα υπάρχει "ανοιχτός δρόμος" για το μέλλον της. Και αυτό ίσως να είναι και ο πιο σημαντικός στόχος της φετινής χρονιάς. Να δημιουργηθούν από τώρα οι προϋποθέσεις για τη νέα. 

 

Ο Αστέρας έχει αυτή την ευκαιρία. Για μια σειρά από λόγους και όχι επειδή έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα. Αυτό που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα και το οποίο "ξεδιπλώθηκε" πολύ ξεκάθαρα στον αγώνα της Τούμπας, μπορεί να αποτελέσει πολύ στέρεη βάση για την επόμενη μέρα της. 

 

Με έναν προπονητή που δείχνει με πολύ ποδοσφαιρικό τρόπο τα σημάδια της δουλειάς του, με έναν κορμό ποδοσφαιριστών η πλειοψηφία των οποίων θα είναι και τη νέα σεζόν στην ομάδα και με την αδιαπραγμάτευτη διάθεση από τους ιδιοκτήτες να επενδύσουν σε αυτό που έχουν δημιουργήσει, ο Αστέρας έχει την ευκαιρία από τώρα να σχεδιάζει και να οργανώνεται. 

 

Να "πατήσει" σε αυτό που έχει φτιάξει, να το ενισχύσει με τις κινήσεις που θα χρειαστεί να γίνουν και οι οποίες από τώρα είναι ορατές και τελικά να παρουσιαστεί από νωρίς έτοιμος για του χρόνου. 

 

Και μακάρι όλο αυτό, να μπορεί να έχει συνοδευτεί με μια μεγάλη επιτυχία στο Κύπελλο. Οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό προσφέρονται για αυτό, αρκεί να μην λειτουργήσουν αποπροσανατολιστικά. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων