ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπορεί όχι οχτώ, αλλά έξι κι όποιος αντέξει!

Ο Αστέρας έβγαλε τον Ιανουάριο το πιο δύσκολο πρόγραμμα ομάδας της Super League. Δεν ήταν μόνο ότι έπαιξε οχτώ ματς, δηλαδή ένα παιχνίδι κάθε τρεις ημέρες. Το ίδιο "έπαθε" και ο Παναιτωλικός. Αλλά μόνο ο Αστέρας έπαιξε δύο φορές με Ολυμπιακό και άλλες δύο με ΑΕΚ... 

 

Ο Ιανουάριος έφυγε, λοιπόν και πλέον το πρόγραμμα γίνεται πιο φυσιολογικό. Αλλά μιλώντας για τον Αστέρα, δεν είναι καθόλου λιγότερο απαιτητικό αυτό που τον περιμένει τον Φεβρουάριο. 

 

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου σε αυτόν τον "κουτσό" μήνα θα δώσει έξι αγώνες. Αλλά θα είναι έξι... και όποιος αντέξει. Στην κυριολεξία. 

 

Για τον Αστέρα αυτό το μήνα κρίνεται η χρονιά του. Στο πρωτάθλημα κατά σειρά θα παίξει με ΠΑΟΚ εκτός, με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό εντός και με Πλατανιά εκτός. Για το Κύπελλο θα παίξει επίσης κατά σειρά μέσα έξω με τον Παναθηναϊκό. 

 

Τρία παιχνίδια με τους πράσινους, λοιπόν και ένα με την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή, τον ΠΑΟΚ. Χωρίς περιθώρια επιλογής. Χωρίς την πολυτέλεια να μην παίξει όλα τα ματς στα "κόκκινα". 

 

Διότι, όταν πια θα τελειώσει ο Φεβρουάριος, ο Αστέρας θα κάνει το πιο σημαντικό ταμείο της χρονιάς, για το τι μπορεί να πετύχει φέτος. Αφενός θα κριθεί η πορεία τυ στο Κύπελλο. Αφετέρου στο πρωτάθλημα θα διαπιστώσει μέχρι πού τελικά φτάνουν οι δυνάμεις του. 

 

Εχοντας πλέον ξεμπερδέψει από τα ντέρμπι και περιμένοντας τις απώλειες βαθμών από τις υπόλοιπες ομάδες, που θα έχουν τέτοια μπροστά τους. Για αυτό και ο Φεβρουάριος, ακόμη και αν μην είναι όσο κουραστικός ήταν ο Ιανουάριος αφού θα έχει και δύο εβδομάδες γεμάτες για ανάσες, θα είναι πιθανότατα ο πιο σημαντικός μήνας της ομάδας για φέτος. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων