ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βάλτε μας και... χέρι!

Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που μπορεί να διοργανώνει αγώνες με κόσμο και από τις δύο ομάδες. Με κανονικές συνθήκες. Ποδοσφαιρικές, που η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκεις συχνά στα ελληνικά γήπεδα.

 

Ο Αστέρας επίσης είναι μια ομάδα που δεν φωνάζει συχνά για το δίκιο του. Δεν κάνει πράγματα μόνο για τις εντυπώσεις, ούτε για να "χαλάσει" το προϊόν, που έτσι κι αλλιώς πάσχει σε πολλά επίπεδα. 

 

Μην τού... βάζετε και χέρι, λοιπόν! Δεν είναι αδυναμία, είναι μια ποδοσφαιρική αντιμετώπιση... 

 

Στο γκολ του Πανιωνίου υπάρχει διπλό λάθος του διαιτητή και του βοηθού. Ο Μιλόγεβιτς είπε ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο "μια λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά". Ετσι είναι, δίκιο έχει. Ενα λάθος κόρνερ, ας πούμε... 

 

Αν ήταν μόνο έτσι, να είστε σίγουροι ότι ο Αστέρας ως οργανισμός δεν θα στεκόταν σε αυτό. Σε ένα λάθος κόρνερ. Σε ένα λάθος πλάγιο. Σε ένα λάθος φάουλ. Αλλά όταν το λάθος κόρνερ ακολουθεί και δεύτερο λάθος, με το χέρι του σκόρερ να "κατεβάζει" την μπάλα πριν πλασάρει, πάει πολύ... 

 

Ενα "λάθος" γκολ, σε ένα τελικό 1-1, συνιστά ένα "λάθος" αποτέλεσμα. Και μάλιστα, καθοριστικό αποτέλεσμα κυρίως για την ομάδα που ψάχνει την αντεπίθεσή της. 

 

Αυτά για το κομμάτι των διαιτητών, που η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο, λες και τους... τσίμπησε μύγα. Είχαν τελείως διαφορετική συμπεριφορά, όπως είπε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. 

 

Οσο για το αγωνιστικό κομμάτι, αντίστοιχο σημείο προβληματισμού είναι η επίσης πολύ μεγάλη αλλαγή συμπεριφοράς του Αστέρα μετά το 1-1. Και μάλιστα, για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

 

Ο κόουτς πρέπει να το δει και αυτό. Είναι σε τόσο οριακό σημείο η ομάδα σε βαθμολογικό επίπεδο, που όταν κάτι "στραβώνει" στη διάρκεια του αγώνα, ψυχολογικά πιέζει πολύ τους ποδοσφαιριστές. Τους επηρεάζει σε βαθμό που κοστίζει. 

 

Αν αυτό που έκανε ο Αστέρας από το 70' και μετά, είχε αρχίσει να το κάνει πιο γρήγορα, ίσως τώρα κάναμε διαφορετική κουβέντα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων