ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενα "λάθος" τόσο ταιριαστό με τον Αστέρα!

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος το μετέφερε ως... λάθος του. Αλλά είναι ένα λάθος τόσο ταιριαστό με τη φιλοσοφία του Αστέρα. Τόσο συνδεδεμένο με το "αδιανόητο", όπως είπε ο Ελληνας τεχνικός που έχουν πετύχει οι κ.κ. Μπάκος και Καϋμενάκης. 

 

Στο ποδόσφαιρο η λειτουργία ενός συλλόγου πρέπει να μπορεί να συνδέεται με το αγωνιστικό κομμάτι. Με λίγα μόνο λόγια ο προπονητής της ομάδας κατάφερε να το κάνει. 

 

Ο Ελευθερόπουλος είναι ένας άνθρωπος που έχει "πατήσει" τα αποδυτήρια σπουδαίων συλλόγων. Οταν, λοιπόν, λέει ότι οι ιδιοκτήτες του λειτουργούν την ομάδα σε ευρωπαϊκά πρότυπα, έχει το μέτρο σύγκρισης. Διότι ξέρει τι σημαίνει ευρωπαϊκό κλαμπ. 

 

Αυτό, λοιπόν, το οποίο είπε για τους ιδιοκτήτες, ο ίδιος έχει αναλάβει το ρόλο να το βάλει στο "καλούπι" του αγωνιστικού τμήματος. Τι είπε, λοιπόν, όταν ρωτήθηκε για τη διοργάνωση του Κυπέλλου; 

 

"Ισως να είναι και λάθος μου, αλλά πολλές φορές η άμυνά μας ανεβαίνει πολύ ψηλά. Θέλουμε το επιθετικό ποδόσφαιρο, με την κατοχή της μπάλας". Δεν το λέει μόνο, αλλά και το κάνει. 

 

Αρα; "Οποιος και αν είναι ο αντίπαλος στην κλήρωση, δεν θα φοβηθούμε. Θα έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε". Αυτό το "λάθος", είναι που ταιριάζει στη φιλοσοφία του Αστέρα. 

 

Μια ομάδα που εδώ και χρόνια ζητάει το καλό ποδόσφαιρο, την επιθετική φιλοσοφία, την αγωνιστική πρόοδο. Και όλα αυτά τα υποστηρίζει σε ένα συνολικό πρότζεκτ που αφορά σε όλους. Από τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση, το αγωνιστικό τμήμα, τους υπαλλήλους. 

 

Και βέβαια, τον ίδιο τον κόσμο, που πολλές φορές μοιάζει να είναι και... καλομαθημένος. Με αποτέλεσμα να μουρμουράει λες και όλα στο ποδόσφαιρο είναι αυτονόητα. Χωρίς να αντιλαμβάνεται πως ένας Αστέρας που λέει δημόσια "εμείς ορίζουμε το ποδόσφαιρό μας", έχει πολλά να τους προσφέρει... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων