ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Στήριξη διαρκείας θέλει ο Αστέρας!

Η ποδοσφαιρική Ελλάδα, στην οποία δεν είναι να έχεις και μεγάλη εμπιστοσύνη εδώ που τα λέμε, αποφάσισε οι ομάδες να δώσουν οχτώ αγώνες σε έναν μήνα. Από αυτούς, οι πέντε για τον Αστέρα είναι εντός έδρας. 

 

Το αγωνιστικό κομμάτι το έχουμε αναλύσει πολλές φορές. Ασφαλώς και σε αυτό το επίπεδο είναι θετικό για την ομάδα ότι έχει τα περισσότερα παιχνίδια στην έδρα της. 

 

Υπάρχει, όμως και άλλη μια παράμετρος. Είναι πολύ δύσκολο για τον φίλαθλο οποιασδήποτε ομάδας, πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, να ανταπεξέλθει οικονομικά σε τόσα μαζεμένα εντός έδρας παιχνίδια. 

 

Ακόμη και μόνος του να θέλει να πάει κάποιος, χρειάζεται ένα γερό μπάτζετ. Πολύ περισσότερο αν θέλει να έχει μαζί του και κάποιον ακόμη από την οικογένειά του. 

 

Είναι, λοιπόν, πολύ σημαντική η δεύτερη ευκαιρία που δίνει ο Αστέρας στον κόσμο του με τα εισιτήρια διαρκείας του δευτέρου γύρου. Από το καλοκαίρι ήδη, οι τιμές ήταν πολύ χαμηλές. Και τότε το λέγαμε, ότι για τους φιλάθλους της ομάδας άξιζε ένα εισιτήριο διαρκείας, προκειμένου ο κάθε εντός έδρας αγώνας να τους βγει σε πολύ φτηνή τιμή. 

 

Με τόσους μαζεμένους εντός έδρας αγώνες, πιθανόν κάποιοι να το σκέφτηκαν: Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Αλλά ακόμη και τώρα, ο κόσμος έχει την ευκαιρία. Τώρα, στον δεύτερο γύρο, που κρίνονται όλα για τον Αστέρα. 

 

Η τιμή των 70 ευρώ, είναι εξαιρετική. Με οχτώ αγώνες πρωταθλήματος και τουλάχιστον έναν Κυπέλλου, η τιμή βγαίνει 7,5 ευρώ ανά αγώνα. Αλλά τα ματς θα είναι περισσότερα. Μετά το 0-2 στα Τρίκαλα, ο Αστέρας είναι βέβαιο ότι θα δώσει ακόμη ένα ματς Κυπέλλου στην έδρα του, για τους "8". 

 

Μάλιστα, τα εντός έδρας ματς μπορεί να φτάσουν τα 11, αν η ομάδα προχωρήσει μέχρι το τέλος στο Κύπελλο, άρα 6,3 ευρώ ανά αγώνα. Και αν παίξει στα πλέι οφ, μπορεί οι αγώνες να γίνουν και 14. Δηλαδή, 5 ευρώ ανά παιχνίδι!

 

Να σημειωθεί επίσης, ότι οι αγώνες στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" είναι όλοι διαλεχτοί. Με όλες τις ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 5άδα. 

 

Αντιλαμβάνεται κανείς, λοιπόν, πως η νέα ευκαιρία που δίνει ο Αστέρας στον κόσμο του, είναι πολύ συμφέρουσα. Και είναι κάτι ακόμη. Μια ευκαιρία για όλους να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, στην προσπάθεια που θα κάνει να πετύχει τους στόχους της. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων