ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οταν έχεις παρόν, φροντίζεις και το μέλλον!

Ο Αστέρας ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τον αγώνα με τα Τρίκαλα με μέσο όρο ηλικίας 25 ετών. Νεαρός, φρέσκος και πολλά υποσχόμενος για το μέλλον. 

 

Από τους 14 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, οι έξι ήταν νεαρότεροι από αυτόν το μέσο όρο ηλικίας. Δηλαδή, μικρότεροι των 25 ετών. Ολα αυτά είναι πολύ διδαχτικά για το πώς αντιλαμβάνεται ο Αστέρας το μέλλον του. 

 

Μάλιστα, από αυτούς τους πιο μικρούς, οι πέντε είναι Ελληνες. Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ιωαννίδης και Μπαστιάνος. Ο ένας που δεν είναι από τα μέρη μας, ο Ιγκόρ, είναι "παιδί" του Αστέρα. Εδώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, από την ομάδα Νέων ανέβηκε στην πρώτη και μπορεί να κρίνει νίκες απέναντι σε ολόκληρη ΑΕΚ. 

 

Παιδιά από τις ακαδημίες και οι Κυριακόπουλος, Μπαστιάνος, παιδί της Αρκαδίας ο Κώτσιρας, που σκόραρε εκπληκτικό γκολ. Ολα αυτά ασφαλώς και δεν είναι τυχαίες επιλογές. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία που υποστηρίζει ο Αστέρας, όχι τώρα που εμείς βλέπουμε τους "καρπούς", αλλά εδώ και χρόνια. 

 

Μια ομάδα που μπορεί να φροντίζει το μέλλον της, σημαίνει ότι "πατάει" καλά στο παρόν της. Αν δεν υπάρχει το δεύτερο, δεν μπορεί να υπάρχει το πρώτο. Οταν μάλιστα μπορείς να κάνεις και τα δύο, είναι το ιδανικό. Ο Αστέρας μπορεί και αυτό είναι σπουδαίο για τον ίδιο το σύλλογο, αλλά και για τα παιδιά (μας). 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων