ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πάει για Τρί(α)καλα!

Είχαμε πει ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ αποτελεί κρίσιμο κριτήριο για τη συνέχεια του Αστέρα. Με αυτή την έννοια, η ομάδα όχι απλώς κέρδισε, αλλά και πέτυχε. 

 

Αυτή την εβδομάδα μπαίνει στη ζωή του Αστέρα και το Κύπελλο. Ο αγώνας με τα Τρίκαλα, απέναντι δηλαδή σε μία από τις καλές ομάδες της Football League, ασφαλώς και έχει τη σημασία του. Για την ακρίβεια, ο Αστέρας θέλει σε αυτό το ματς με έναν σμπάρο να πετύχει τρία καλά. Ή όπως λέει ο τίτλος: Τρί(α)καλα... 

 

Με το δεδομένο ότι οι ομάδες έχουν μπει σε μία διαδικασία συνεχόμενων αγώνων αυτόν τον πρώτο μήνα του 2017, σημαίνει ότι ο Αστέρας δεν έχει περιθώρια να μειώσει την έντασή του επειδή αντιμετωπίζει μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. 

 

Για την ακρίβεια, το ιδανικό για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα ήταν τώρα που πηγαίνει σε αυτό το ματς με τη φούρια της σπουδαίας νίκης επί της ΑΕΚ και μάλιστα με ανατροπή σκορ, να καταφέρει να καθαρίσει και την πρόκριση από το πρώτο ματς. 

 

Αυτό θα ήταν πολύτιμο για τον Αστέρα, για να βγάλει από πάνω του στο μέτρο του δυνατό ένα παιχνίδι από το έτσι κι αλλιώς βαρύ πρόγραμμά του. Η ρεβάνς με τα Τρίκαλα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα γίνει ανάμεσα στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ και τον εντός με τον Πανιώνιο. 

 

Θα ήταν, λοιπόν, σπουδαία υπηρεσία για την ομάδα, που έτσι κι αλλιώς θα προέρχεται από δύσκολο πρόγραμμα, να έχει την πολυτέλεια να πάρει ανάσες στο δεύτερο ματς Κυπέλλου κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλίας. 

 

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει την Τρίτη (9/1, 17:15) να φύγει από την έδρα των Τρικάλων με ένα σκορ, που θα του δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστεί με μεγαλύτερη άνεση την ρεβάνς και άρα να ρίξει τη συγκέντρωσή του σε ένα κομβικό ματς που θα ακολουθεί κόντρα στον Πανιώνιο. 

 

Το δεύτερο καλό θα είναι να δώσει συνέχεια των εμφανίσεων μέσα στο 2017. Το χρειάζεται η ομάδα ένα τέτοιο σερί, για να δώσει και αξία σε όλη τη δουλειά που γίνεται. Και επίσης, ας μην ξεχνάμε το εξής. Ο αγώνας στα Τρίκαλα, είναι αγώνας Κυπέλλου. Ολοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτή η διοργάνωση για τον Αστέρα... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων