ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κριτήριο το ματς με την ΑΕΚ

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό πέρασε, θα ξανάρθει όταν είναι η ώρα ο Αστέρας να υποδεχθεί πια τους ερυθρόλευκους, αλλά μέχρι τότε υπάρχουν πολύ σημαντικές υποχρεώσεις για τον Αστέρα. Για την ακρίβεια καθοριστικές. 

 

Κατά σειρά, ακολουθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ, η πρώτη αναμέτρηση για το Κύπελλο στα Τρίκαλα και στη συνέχεια το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό. Τρία παιχνίδια πολύ καθοριστικά, που δεν αφήνουν στον Αστέρα την πολυτέλεια να ασχοληθεί άλλο με το 93ο λεπτό του αγώνα στο Καραϊσκάκη. 

 

Είναι πολύ προτιμότερο, κυρίως ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, να ασχοληθεί με όλο το υπόλοιπο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Να διατηρήσει, δηλαδή, όλα τα καλά στοιχεία που έδειξε στη διάρκεια του αγώνα. 

 

Παρά τα όποια ατομικά λάθη, παρά το κάτι παραπάνω που έλειψε από κάποιους παίκτες επιθετικά ή αμυντικά, παρά τις όποιες ενστάσεις μπορεί να υπάρχουν για διαχείριση και επιλογές, ο Αστέρας το πήγε σωστά το παιχνίδι. Εδειξε σημάδια βελτίωσης και δουλειάς τις ημέρες των διακοπών. 

 

Η αλήθεια είναι ότι ένα ματς και μόνο δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο ασφαλές ότι πράγματι θα δούμε έναν καλύτερο Αστέρα το 2017. Ενα δεύτερο τέτοιο δείγμα, όμως, θα είναι σημαντικό. 

 

Με αυτή την έννοια, ο αγώνας με την ΑΕΚ έχει και αυτόν το χαρακτήρα. Την ανάγκη να δείξει η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ότι έχει κάνει τα βήματα προόδου που πρέπει για να είναι διαφορετική και καλύτερη σε σχέση με το... πέρυσι. 

 

Απλώς, πλέον δεν αρκεί να βγει η ομάδα από τον αγωνιστικό χώρο και να πούμε... "καλά παίξαμε αλλά δεν μας έκατσε". Χρειάζεται και απoτέλεσμα. Και αν αυτό έρθει κόντρα στην ΑΕΚ, που είναι προβληματική και δίνει μια τεράστια ευκαιρία στον Αστέρα, θα είναι πολύ σημαντικό ενόψει και των (πολλών) άλλων αγώνων που ακολουθούν τον Ιανουάριο. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων