ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πάει ο παλιός ο χρόνος!

Υπάρχουν θετικά μηνύματα μετά από μια ήττα; Σαφώς και υπάρχουν. Αλλά όταν ακόμη το μυαλό και η καρδιά είναι "ζεστά" από αυτό που έγινε στις καθυστερήσεις, λες αυτό που είπε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος: "Αμαρτία από τον Θεό".

 

Δεν του άξιζε το Αστέρα αυτό που τού συνέβη στο Καραϊσκάκη. Δεν του άξιζε γιατί δέχτηκε το γκολ της ήττας στα χασομέρια, από τον πρωτοπόρο. Αλλά δεν του άξιζε και για άλλους, πιο ποδοσφαιρικούς λόγους. 

 

Για τον τρόπο με τον οποίο είχε σχεδιάσει το παιχνίδι. Για τον πλάνο που είχε στη διάρκειά του. Για την προσπάθεια που έβαλαν οι παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για την παρουσία τους σε αυτό το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Για την τόλμη αν θέλετε του προπονητή να κάνει τρίτη αλλαγή βγάζοντας χαφ και βάζοντας επιθετικό. Προφανώς γιατί πίστευε στην ομάδα του. 

 

Και πολύ σωστά πίστευε, με βάση την εικόνα της μέσα στο γήπεδο, με βάση τα αμυντικά προβλήματα του αντιπάλου και με βάση την κοινή λογική. Δεν του άξιζε, για τη δουλειά που φάνηκε ότι είχε κάνει για αυτό το ματς και για τη σωστή δουλειά που έβαλε μέσα στο Καραϊσκάκη. 

 

Αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δεν σε δικαιώνει σε όλα τα ματς. Ολες τις ημέρες. Κάθε φορά. Αλλά σε δικαιώνει στο τελικό συμπέρασμα όταν κάνεις σωστά πράγματα. Ο Αστέρας, λοιπόν, σε αυτή την εκκίνηση του νέου χρόνου, έκανε σωστά πράγματα. 

 

Αυτό είναι και το θετικό που κρατάει από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό για τον Αστέρα αυτό το "πάει ο παλιός ο χρόνος", να έχει το ακριβές νόημά του. Το 2017 να μην μοιάζει με το 2016, που έφυγε. 

 

Ο αγώνας στο Καραϊσκάκη, λοιπόν, έδειξε ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό ο Αστέρας θα το πετύχει. 

 

Υ.Γ.: Ο Ντοναρούμα αξίζει ιδιαίτερη μνεία. Αλλά αυτό το ξέραμε. Το είχαμε καταλάβει. Υπάρχει κάτι πολύ σπουδαίο πλέον. Ο Αστέρας έχει και πάλι κεντρικό αμυντικό. Τον Σελίν... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων