ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η πραγματική αξία ενός "Χρόνια Πολλά"

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ζει μέσα στην αβεβαιότητα. Συνολικά, αλλά και ατομικά, κάθε ομάδα ξεχωριστά. Πόσες άραγε είναι εκείνες που γνωρίζουν από σήμερα την επόμενη μέρα τους; Μετρήστε, χωράνε όλες στα δάχτυλα του ενός χεριού... 

 

Τη στιγμή, λοιπόν, που οι ελληνικοί σύλλογοι "πνίγονται" στο άγχος της οικονομικής κρίσης. Τη στιγμή που πολλοί ποδοσφαιριστές περιμένουν πότε θα πληρωθούν. Τη στιγμή που οι οπαδοί των ομάδων όλοι τους σχεδόν χωρίς εξαίρεση έχουν ακούσει τους επενδυτές να αφήνουν ανοιχτό το "παράθυρο" της αποχώρησης.

 

Τη στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά... Έρχεται ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης και στην αρχή της νέας χρονιάς εύχεται: "Να είμαστε όλοι καλά και να είμαστε για πολλά ακόμη χρόνια μαζί". 

 

Προσέξτε: Δεν το είπε στους δικούς του. Δεν το είπε στην παρέα του. Δεν το είπε όταν έπινε το κρασί του και είχε καμιά δεκαριά ανθρώπους τριγύρω του. Το είπε έχοντας απέναντί του όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον "οργανισμό" Αστέρας και τις οικογένειές τους. 

 

Το είπε σε δεκάδες ανθρώπους. Το είπε με λίγα λόγια, δημοσίως. Το είπε στην ουσία στην ίδια την πόλη. Στον ίδιο τον Αστέρα. "Πολλά χρόνια μαζί"... 

 

Για έναν σύλλογο, για τους ποδοσφαιριστές, συνολικά το αγωνιστικό τμήμα, τους υπαλλήλους και περισσότερο για τον ίδιο τον κόσμο, είναι ευλογία να ακούει από τον άνθρωπο που επενδύει στην ομάδα ότι την επόμενη ημέρα θα είναι ακόμη εκεί. Και τη μεθεπόμενη. Και για πολλά χρόνια ακόμη! 

 

Να ακούει πως σε αυτή την περίοδο κρίσης, ανησυχίας, αβεβαιότητας για την πλειοψηφία των ελληνικών ποδοσφαιρικών εταιριών, ο Αστέρας έχει μέλλον. Έχει τέτοιο μέλλον, όχι όπως εκείνο που κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων