ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επικοινωνεί με το... μυαλό μας!

Ο Αστέρας συνεχίζει να αναζητά τρόπους για τη βελτίωση της ομάδας για τη χρονιά που έρχεται. Θα θυμάστε ότι το έκανε το καλοκαίρι του 2016 και πλέον διορθώνει στοιχεία που δεν του είχαν βγει τότε. 

 

Ο Σελίν και ο Μανιάς είναι ξεκάθαρα δύο τέτοιες περιπτώσεις. Ο ένας κεντρικός αμυντικός, θέση στην οποία σαφέστατα χρειαζόταν ενίσχυση ο Αστέρας, που σε μεγάλο μέρος της φετινής σεζόν έπαιζε με έναν δεξιό μπακ ως στόπερ (Μπέρτος) και έναν αμυντικό χαφ ως στόπερ (Χαμντανί). 

 

Ο άλλος επιθετικός, θέσης που επίσης έπρεπε να καλύψει η ομάδα. Αν δει κανείς τις τελικές προσπάθειες σε σχέση με τα γκολ που έχει πετύχει, ήταν φανερό ότι ήταν αναγκαίος ακόμη ένας ποδοσφαιριστής για τη γραμμή κρούσης, που πιθανότατα έρχεται για να γίνει μέλος του βασικού κορμού. 

 

Το θέμα είναι ότι ο Αστέρας δεν σταματά εδώ. Και το ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι δεν κρύβεται σε αυτό που θέλει να κάνει. Δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια, τάζει την αλήθεια. Ποιο είναι πιο σημαντικό και πόσο συχνά το βλέπετε αυτό από τους ελληνικούς συλλόγους;

 

Ο Αστέρας ποτέ δεν βγήκε να πει πράγματα για τα οποία δεν παλεύει. Γενικά, ποτέ δεν έκανε πολιτική με τα "θα". Μόνο με πράξεις και με ξεκάθαρες κουβέντες προς τον κόσμο του. Αυτό κάνει και τώρα. Λέει προσπαθούμε να κάνουμε 1-2 προσθήκες ακόμη. 

 

Για να το λέει, θα το κάνει κιόλας. Και το θέμα δεν είναι ότι δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση, το θέμα είναι ότι με τον τρόπο που το επικοινωνεί, κάνει όλους μας συμμάχους, για να μην πούμε αρωγούς. 

 

Αυτή η ξεκάθαρη σχέση, η ξεκάθαρη ενημέρωση, που λείπει πολύ από το χώρο μας, είναι πολύ σημαντική για τον κόσμο του Αστέρα. Και επίσης, είναι πολύ σπουδαία υπηρεσία για τον ίδιο το σύλλογο, που μπορεί να "χτίζει" πάνω σε αυτό... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων