ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κάθε τρεις και ο ... Χατζηπετρής!

Στις 4 Ιανουαρίου ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Στις 28 του μήνα υποδέχεται τον Πανιώνιο. Μέσα σε αυτές τις 24 ημέρες θα δώσει 8 αγώνες. Η μαθηματική πράξη είναι... ευκολάκι. 

 

Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος και των πρώτων τριών αγωνιστικών της Super League, πλέον έχουμε ολοκληρωμένη την εικόνα του πρώτου μήνα του νέου έτους. Οι ομάδες θα δώσουν έξι αγώνες πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου, για όσες έχουν προκριθεί. 

 

Ολα αυτά, μέσα σε διάστημα 24 ημερών. Αρα, θα πρέπει κάθε τρεις ημέρες να έχουν αγώνα. Στην πραγματικότητα, θα βγάλουν έναν μήνα σχεδόν χωρίς προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς. Μία ημέρα θα παίζουν, την επόμενη αποθεραπεία, την επόμενη παραμονή αγώνα. 

 

Χωρίς ρεπό για τους παίκτες, χωρίς ανάσα στην ουσία. Συγκεκριμένα ο Αστέρας, θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στις 4 Ιανουαρίου, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 7 του μήνα, στις 10 τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τα Τρίκαλα εκτός έδρας, στις 15 θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό (για την 11η αγωνιστική που είχε αναβληθεί), στις 18 θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στις 22 θα παίξει στην έδρα της ΑΕΚ, μεσοβδόμαδα θα ακολουθήσει η ρεβάνς με τα Τρίκαλα (ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η ημερομηνία) και στις 28 θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

 

Αυτό δεν είναι ποδοσφαιρική σεζόν. Είναι ένα "μπάχαλο" άνευ προηγουμένου. Και μάλιστα, αυτοί οι οχτώ αγώνες έρχονται αμέσως μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, όπου πάντα οι ομάδες είναι επηρεασμένες. Χωρίς χρόνος στη διάθεση των προπονητών για να διαχειριστούν αυτό το "βουνό" που έχουν να ανέβουν οι ποδοσφαιριστές τους. 

 

Για να το πούμε και αλλιώς, μέσα στον Ιανουάριο η Ρεάλ θα δώσει έξι αγώνες, η Τσέλσι πέντε, η Γιουβέντους επίσης πέντε. Και μιλάμε για κορυφαία πρωταθλήματα με ομάδες που λειτουργούν σε άλλες βάσεις, άλλες υποδομές, πολύ πιο ισχυρές. 

 

Το θετικό για τον Αστέρα είναι ότι από τους οχτώ αγώνες, οι πέντε είναι στην Τρίπολη. Οπότε, αφενός δεν υπάρχουν πολλά ταξίδια ενδιάμεσα και αφετέρου θα "χορτάσουμε" μπάλα στην Τρίπολη. Αλλά πώς να μιλήσεις για "καλό", όταν σε αυτούς τους οχτώ αγώνες οι μισοί είναι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ... 

 

Πάντως, αυτό δεν είναι πρωτάθλημα. Αυτό είναι... τρεις και ο Χατζηπετρής. Οπου τρεις, κάθε τόσες ημέρες. Οπου Χατζηπετρής, ας διαλέξει ο καθένας όποιον νομίζει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων