ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πώς αλλάζει το πράγμα; Μόνο με νίκες!

Εχει πίεση, πολύ μεγάλη πίεση ο Αστέρας. Και υπό καθεστώς πίεσης, όσο και αν αυτή είναι μέρος της δουλειάς για επαγγελματίες ανθρώπους στο σύλλογο άρα πρέπει να ξέρουν και τον τρόπο να την διαχειριστούν, είναι αδύνατο να γίνονται όλα σωστά. 

 

Ο Αστέρας νίκησε τη Βέροια απλώς και μόνο γιατί ο Κώτσιρας πήγε για λίγα λεπτά στη θέση του και γιατί ο Τσουκαλάς έμεινε στη δική του και οπισθοχώρησε ο Χαμντανί αντί για εκείνον, μετά την αποβολή του Μπέρτου. Θα μπορούσε να έχει γίνει το ανάποδο και το γκολ να μην ερχόταν ποτέ. Ή θα μπορούσε ο Κώτσιρας να μείνει στο κέντρο της άμυνας και να μην δώσει ποτέ την ασίστ. 

 

Ολο αυτό που περιγράφουμε, όμως, βασίζεται λίγο σε λύσεις της στιγμής και λύσεις ανάγκης. Που άλλοτε θα βγαίνουν και ευτυχώς βγήκαν με τη Βέροια ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά άλλοτε δεν θα βγαίνουν. Η ομάδα χρειάζεται να πορευτεί με αυτό και χρειάζεται να δώσουν όλοι το κάτι παραπάνω για να το ξεπερνάει κάθε φορά... 

 

Αν σε αυτά προσθέσουμε και εκείνο που λέγαμε στην αρχή, ότι η ομάδα έχει πολύ μεγάλο άγχος για να αποδείξει πράγματα, που δεν της βγαίνουν μέσα στο γήπεδο, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Πράγματι με τη Βέροια είδαμε μεγαλύτερο πάθος, μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι, μεγαλύτερη διάθεση για τη νίκη. Οπως είπε και ο προπονητής. Αλλά επίσης είναι αλήθεια και αυτό που με θάρρος (προς τιμήν του) συμπλήρωσε ότι από τον Αστέρα έχουμε συνηθίσει διαφορετικό ποδόσφαιρο. Και αυτό δεν μας κάνει... 

 

Πώς ξεμπλέκει το πράγμα; Με νίκες. Μόνο έτσι. Ετσι κι αλλιώς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αλλάξει τίποτε άλλο, παρά μόνο αυτό. Η ομάδα να αρχίσει να κερδίζει. Με αυτή την έννοια, λοιπόν, ήταν πολύ σημαντικό ότι ήρθε αυτό το γκολ στο ματς με την Βέροια. Οχι για να μην δυσκολέψει ο Αστέρας τη ζωή του στο Κύπελλο, αλλά για να δείξει σημάδια αντίδρασης σε αυτό που του συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς. 

 

Με 0-0 το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό θα ήταν πιο δύσκολο. Οχι πως τώρα είναι εύκολο, κανένα πια δεν είναι τέτοιο για τον Αστέρα. Αλλά είναι πιο διαχειρίσιμο. Θα δουλευτεί με - σχετικά - μεγαλύτερη ηρεμία. Αυτό το λες και κέρδος, ακόμη και μετά από ένα ματς, που δεν πήραμε από τον Αστέρα το ποδόσφαιρο που θέλαμε. 

 

Οπως βέβαια κέρδος, αν θέλετε το μεγαλύτερο από όλα, είναι η εικόνα των δύο νεαρών, του Ευαγγέλου και του Κώτσιρα. Και πολύ καλά έκανε ο Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου και έβαλε στο κάδρο και τους δύο ποδοσφαιριστές. Αν κάτι χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τούτη τη στιγμή ο Αστέρας, είναι δικά του παιδιά. 

 

Κλείνοντας, σεβασμός σε όσους αυτή τη δύσκολη από καιρικές συνθήκες βραδιά ήταν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Μπράβο τους που αποδεικνύουν πόσο πολύ αγαπάνε και στηρίζουν αυτή την ομάδα, ακόμη και στις στραβές της. Αξίζουν ανταπόδοση και θα την έχουν... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων