ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πίστεψε κανείς ότι ήρθε για να... αράξει;

Είναι δύσκολο να βρεις λέξεις για να πεις τι ακριβώς του συμβαίνει του Αστέρα. Αλλά η πραγματικότητα είναι μία και δεν μπορεί να αλλάξει. Η ομάδα αγωνιστικά παραπαίει. Τελεία. 

 

Θα μιλήσουμε για τα επιμέρους θέματα. Ομως ως συνολική εικόνα ο Αστέρας φαίνεται να είναι μια ομάδα που έχει παραδοθεί προτού καν ξεκινήσει ο αγώνας. Ο Αστέρας του πρόσφατου παρελθόντος, όταν δηλαδή ήταν η ομάδα που έσπαγε το ένα ταβάνι μετά το άλλο, ποτέ δεν ήταν έτσι. Αυτό, λοιπόν, πέρα από όλα τα άλλα, είναι και θέμα νοοτροπίας. 

 

Αν κάποιοι πιστεύουν ότι ήρθαν σε μια ομάδα που θα τα βρουν όλα έτοιμα, που θα παίζουν κάθε χρόνο στο Europa χωρίς να παλεύουν ή που θα κάνουν πορείες τελικού και πλέι οφ χωρίς να "ματώνουν", έχουν κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Λάθος επιλογής και λάθος καριέρας. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο, ας το βάλουν στο μυαλό τους. Αν έχουν έρθει για να... αράξουν!

 

Πάμε και στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ακόμη ένα ματς που η ομάδα το έχει χάσει από το πρώτο ημίχρονο. Συνέβη στη Νέα Σμύρνη (ή μήπως πίστευε κανείς ότι με το 1-0 και την εικόνα που είχε μπορούσε να αλλάξει κάτι;). Συνέβη με τον ΠΑΟΚ. Συνέβη με τον Παναθηναϊκό. Συνέβη και στην Κέρκυρα. Και στα τρία αυτά ματς ο Αστέρας στο πρώτο ημίχρονο έχανε ήδη 2-0. 

 

Δεν συνέβη με Ατρόμητο και Πλατανιά. Αλλά ούτε σε αυτά τα ματς ο Αστέρας σκόραρε στο πρώτο 45λεπτο. Έξι παιχνίδια χωρίς γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Τρία στα έξι χωρίς γκολ γενικά. Και στα περισσότερα, χωρίς ταυτότητα, χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς τίποτα που να θυμίζει την ομάδα που πρωταγωνιστούσε. Τίποτα, όμως!

 

Τα λάθη είναι τραγικά. Η άμυνα ήταν για γέλια. Ξεκάθαρα πράγματα. Η ομάδα δεν δημιουργεί. Δεν σκοράρει. Δεν κάνει τίποτα από όσα συμβαίνουν στο κανονικό ποδόσφαιρο. Βγάζει μια εικόνα αδιαφορίας, σαν να κάνει αγγαρεία. 

 

Με όσα λάθη και να έχουν γίνει στο σχεδιασμό (που έχουν γίνει) ή όσες ελλείψεις και να υπάρχουν, δεν δικαιολογούν αυτή την εικόνα. Ας το αντιληφθούν κυρίως οι παίκτες και μάλιστα άμεσα, διότι η κατάσταση θα φτάσει να μην είναι αναστρέψιμη. Ηδη τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αν το έχετε πάρει χαμπάρι!

 

Υ.Γ.: Είναι πολύ αντρικό αυτό έκανε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στιγμές μετά το τελικό σφύριγμα. "Αφού η ομάδα μπήκε έτσι, φταίει ο προπονητής". Ακόμη και αν δεν είναι έτσι, κάποιος ήθελε να πει "φταίω". Μόνο έτσι μπορεί να δημιουργηθεί ελπίδα για τη συνέχεια... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων