ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες!

Αγώνες όπως αυτός με τον Πλατανιά, τούς ξεχνάς με το τελευταίο σφύριγμα. Αν τους θυμάσαι, σημαίνει ότι κάτι έχει πάει στραβά. Με αυτή την έννοια, ο Αστέρας πέτυχε το στόχο του. 

 

Δεν ήταν εντυπωσιακός. Δεν έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Δεν έκανε πράματα και θάματα στον αγωνιστικό χώρο. Εκανε, όμως, αυτό που έπρεπε. Νίκησε. Τούτη τη στιγμή αυτό είχε μεγαλύτερη σημασία από οτιδήποτε άλλο. 

 

Το πόσο μεγάλο ήταν το άγχος, φάνηκε όταν πια αυτό έφυγε. Δηλαδή, μετά το 1-0. Εκεί που η ομάδα απελευθερώθηκε και δημιούργησε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Θα μπορούσε να έχει φύγει από το 8', στη φάση του Μάσα, αλλά το ποδόσφαιρο έχει και τέτοια παράμετρο. Να χρειάζεται, εκτός από όλα τα άλλα, και υπομονή. 

 

Για τον Αστέρα πλέον, αυτό το ματς με τον Πλατανιά, δεν υπάρχει. Ή αν υπάρχει, υπάρχει ως ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα. Από μόνος του, δεν λέει τίποτα και δεν αρκεί για τίποτα. 

 

Χρειάζεται αυτή η νίκη να έχει και συνέχεια. Στην Κέρκυρα, εδώ με τον Λεβαδειακό και πάει λέγοντας. Νέο ξεκίνημα, λοιπόν, αλλά και νέοι αγώνες. Χωρίς περιθώρια για την ομάδα να λαθέψει. Τώρα άλλωστε, το άγχος είναι πιο ελεγχόμενο. 

 

Από το ματς με τον Πλατανιά μένουν κι άλλα πράγματα ως κέρδος. Σε ατομικό επίπεδο. Ο καλός Γιαννούλης, η προσφορά του Νίκο, η παρουσία του Τσουκαλά, το γκολ του Καλτσά. Και, ας το ξεχωρίσουμε αυτό, η απόδοση του Χαμντανί. 

 

Είναι βέβαιο ότι όσο η ομάδα κερδίζει, θα κερδίζει και παίκτες. Θα το δούμε αυτό και στη συνέχεια... 

 

Υ.Γ.: Μπερδεύτηκε ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του για τη διαιτησία. Πέναλτι ναι, αλλά για τον Αστέρα, που δεν δόθηκε. Οχι στο 1-0 κόουτς, όπως είπατε, στο 0-0. Οταν το ματς ακόμη "έκαιγε". Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις, που δεν ισχύουν... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων