ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αν πράγματι υπάρχει...

Η περσινή ήταν μια αποτυχημένη χρονιά για τον Αστέρα. Για αυτό και προσπάθησε τόσο πολύ, πληρώνοντας και κόστος, για να την αλλάξει. Κι όμως, σε σχέση με πέρυσι βρίσκεται ήδη στο -4. Με λίγα λόγια, στο Περιστέρι πάει πια χωρίς περιθώρια... 

 

Οι ήττες τις πρώτες δύο αγωνιστικές από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ έχουν ήδη κρατήσει πολύ πίσω τον Αστέρα. Στο -6, αν θέλουμε να μιλήσουμε με πραγματικά νούμερα και για το μεγάλο στόχο που είναι η είσοδος στην πεντάδα. Τον έχουν φέρει ακόμη και στο -4 σε σχέση με πέρυσι, τη χρονιά δηλαδή που ήθελε να "πετάξει" από πάνω του. Πέρυσι ο Αστέρας είχε φύγει με ισοπαλία από τη Νέα Σμύρνη και είχε νικήσει τον ΠΑΟΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

 

Μια νίκη στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, μπορεί να το "μαζέψει" κάπως το πράγμα. Καταρχάς το -4 σε σχέση με πέρυσι θα γίνει -1 (πέρυσι είχε χάσει το αντίστοιχο ματς) και πολύ περισσότερο, διότι αυτό έχει σημασία, η νίκη είναι πολύ σημαντική για να αρχίσει επιτέλους ο Αστέρας να γεμίζει το φετινό σακούλι του. 

 

Αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολα θα γίνουν τα πράγματα αν το -6 γίνει -9 και πόσο διαφορετική κουβέντα θα αρχίσουμε πια να κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση, ο Αστέρας πάει πλέον στο ματς αυτής της αγωνιστικής χωρίς περιθώρια να λαθέψει. Χρειάζεται να πάρει αποτέλεσμα. Το έχει ανάγκη ως ομάδα, αλλά και ως οργανισμός. 

 

Πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ λέγαμε ότι μεγαλύτερη σημασία ίσως και ακόμη από το ίδιο το αποτέλεσμα είναι να δείξει η ομάδα αντίδραση. Αυτό δεν έγινε. Πλέον, κόντρα στον Ατρόμητο σημασία έχει το αποτέλεσμα. Ξεκάθαρα. Χωρίς δεύτερες σκέψεις ή άλλες κουβέντες πια... 

 

Το θέμα είναι αν η ομάδα μπορεί. Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τότε που ο Αστέρας έπαιξε τον Ατρόμητο σε φιλικό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Δεν ήταν η νίκη με 1-0, αλλά η αίσθηση κυριαρχίας που είχε τότε βγάλει η ομάδα του Μάκη Χάβου, που απαντάει στο ερώτημά μας. 

 

Αλλά άραγε, αυτό δεν συζητάμε εδώ και δύο εβδομάδες; Πού πήγε άραγε η ομάδα των φιλικών; Αν πράγματι υπάρχει, ήρθε η ώρα να εμφανιστεί! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων