ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το μαχαίρι στα δόντια!

Πλέον το πράγμα δεν έχει γυρισμό. Ο,τι γράφει - σε έναν αγώνα - δεν ξεγράφει. Με αυτή την έννοια η αναμέτρηση του Αστέρα στην Ξάνθη ίσως να είναι η πιο κρίσιμη της χρονιάς. 

 

Από εδώ και πέρα τα λάθη στους αγώνες δεν διορθώνονται. Αυτή είναι η πραγματικότητα και ο Αστέρας καλείται να την αντικρίσει κατάματα από την 22η αγωνιστική. Η οποία είναι καθοριστική!

 

Η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου αντιμετωπίζει την Ξάνθη στα Πηγάδια (την Δευτέρα 15/2) σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι όσο σημαντική δεν ήταν ποτέ μέχρι τώρα στους προηγούμενους φετινούς αγώνες πρωταθλήματος. 

 

Διότι αν δεν έρθει ή πολύ περισσότερο αν ο Αστέρας χάσει και τον αγώνα, κινδυνεύει οχτώ αγωνιστικές πριν το τέλος της Super League να μείνει πέντε ή και έξι βαθμούς μακριά από την πεντάδα. Την ίδια αγωνιστική άλλωστε, οι δύο ομάδες που αυτή τη στιγμή είναι στο +3 έχουν τις προϋποθέσεις για το τρίποντο με το μέρος τους. 

 

Ο Πανιώνιος παίζει εκτός έδρας με την Καλλονή, που μοιάζει να αντιλαμβάνεται ότι η χρονιά είναι χαμένη, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ηρακλή στην Τούμπα. Οι πιθανότητες νίκης ασφαλώς και είναι με το μέρος τους, με τη θετική παράμετρο ότι ο Αστέρας, όταν θα βγει στον αγωνιστικό χώρο για να αντιμετωπίσει την Ξάνθη θα γνωρίζει τα αποτελέσματά τους. 

 

Είναι κατανοητό ότι οχτώ αγωνιστικές πριν το τέλος, είναι πολύ δύσκολο να μαζευτεί μια διαφορά 5 ή 6 βαθμών. Ειδικά όταν μέσα σε αυτούς τους οχτώ αγώνες για τον Αστέρα υπάρχουν οι αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. 

 

Οι πρώτοι που πρέπει να αντιληφθούν τι ακριβώς "παίζεται" για τον Αστέρα στην Ξάνθη (και στη συνέχεια στους επόμενους αγώνες) είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Για την ακρίβεια στα Πηγάδια δεν "παίζεται" μόνο η χρονιά για την ομάδα, αλλά και το δικό τους μέλλον. Τουλάχιστον αυτό θα πρέπει να τους απασχολεί... 

 

Το μαχαίρι στα δόντια, λοιπόν, από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο. Αλλωστε, είναι ο μοναδικός τρόπος προσέγγισης του αγώνα, για να ξεπεραστούν και τα ξεκάθαρα αγωνιστικά προβλήματα που έχει η ομάδα. Ισως και ο μοναδικός για να έρθει η κρίσιμη νίκη! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων