ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αποκλεισμός στα... σημεία!

Το "ταξίδι" σταμάτησε στην Πράγα. Δεν είναι και κακός προορισμός εδώ που τα λέμε. Ωστόσο, αφήνει ένα... γαμώτο στα χείλη, που έχει δύο όψεις. 

 

Η μία έχει να κάνει με το τι θα μπορούσε να έχει κάνει στην Πράγα. Λίγο ρίσκο παραπάνω, λίγη πίστη παραπάνω, λίγο εμπιστοσύνη στις δυνάμεις, περισσότερες από όσες φανέρωσαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετική συζήτηση τώρα. Θα μπορούσε να έχει γίνει και το 2-0 και να είχε τελειώσει νωρίτερα... 

 

Σημασία για τον Αστέρα, μεγαλύτερη από αυτήν, έχει η άλλη όψη. Αυτή που λέει ότι η ομάδα πλέον μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για ευρωπαϊκούς αγώνες τέτοιου επιπέδου για να διεκδικήσει πράγματα. Δεν τού αρκεί η συμμετοχή, εδώ και καιρό και όχι μόνο στην Πράγα... 

 

Ο Αστέρας έχασε δύο βαθμούς στην πρεμιέρα από την Σπάρτα στα σημεία. Εχασε έναν βαθμό από τον ΑΠΟΕΛ στα σημεία. Εχασε τον αγώνα - σταθμός με την Σπάρτα επίσης στα σημεία. 

 

Τρία παιχνίδια στο γκολ. Στη φάση. Στη λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει πολλά για τον Αστέρα. Και σημαίνει ακόμη περισσότερα για το μέλλον. Διότι η πρόοδος έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο... 

 

Οταν μάλιστα, μιλάμε για πρόοδο, δεν είναι λόγια του αέρα. Υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για τον Αστέρα και το γεγονός ότι πρόκειται για πλάνο και όχι για τυχαίες επιτυχίες έχει αποδειχθεί αυτή την τετραετία. 

 

Και το πλάνο αυτό όσον αφορά στις ευρωπαϊκές συμμετοχές είναι πρώτον να μπορεί να πάρει και πρόκριση από όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά και να φτάσει στο εισιτήριο του Champions' League.

 

Ποιος αμφιβάλει ότι πλησιάζει η στιγμή που θα τα πετύχει και αυτά... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων