ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αστέρας διδάσκει ποδοσφαιρική πρόοδο!

Προτού φτάσεις στο σημείο να μπορείς να κερδίζεις, πρέπει πρώτα να μάθεις να διεκδικείς. Αν τα πράγματα γίνονταν ανάποδα, ειδικά στο ποδόσφαιρο, δεν θα είχε νόημα. Θα μιλούσαμε απλώς για "πυροτεχνήματα".

 

Ο Αστέρας το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Προτού φτάσει στο σημείο να παίζει κάθε χρόνο στα πλέι οφ, έπρεπε πρώτα να "μεγαλώσει" στην Super League. Οταν αυτό το έκανε, τότε άρχισε να αγωνίζεται στην πεντάδα και να είναι ανταγωνιστικός. 

 

Προτού φτάσει στο σημείο να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου, πρώτα έπρεπε να διεκδικήσει την παρουσία του εκεί με δύο αποκλεισμούς στα ημιτελικά. Στον τρίτο, πήρε και την πρόκριση. 

 

Προτού παίξει σε όμιλο του Europa League, ο Αστέρας έπαιξε για δύο χρόνια στα προκριματικά της διοργάνωσης. Και όταν πλέον έμαθε τον τρόπο και κέρδισε σε ευρωπαϊκές εμπειρίες, έφτασε στους ομίλους. 

 

Την περσινή χρονιά έμαθε να παίρνει ευρωπαϊκές νίκες σε όμιλο, με την Παρτιζάν, να διεκδικεί αποτελέσματα εντός και εκτός, με την Μπεσίκτας, πώς είναι να αντιμετωπίζεις έναν σύλλογο όπως η Τότεναμ. 

 

Και φτάσαμε στο φέτος. Με τον Αστέρα να είναι πλέον ανταγωνιστικός στον όμιλο, να αποτελεί υπολογίσιμο αντίπαλο για τους υπόλοιπους. Και να βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική και να πηγαίνει να παίξει σε ένα 90λεπτο την πρόκρισή στη φάση των "32" του Europa League. 

 

Είναι και αυτή μια διαδικασία που ο Αστέρας πρέπει να περάσει, για να "μεγαλώσει" κι άλλο. Να μπορεί να διεκδικεί ακόμη πιο σπουδαία πράγματα. 

 

Με αυτή την έννοια και ανεξάρτητα από το τι θα γίνει τελικά το βράδυ της Πέμπτης (26/11, 20:00) στο γήπεδο της Σπάρτα, για τον Αστέρα αυτός ο αγώνας είναι από τους σπουδαιότερους στην ιστορία του. Διότι σε αυτόν θα κάνει ένα επιπλέον βήμα, σε σχέση με όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα.  

 

Αν είναι τέτοιο που θα μπορεί να τον οδηγήσει και σε μια μεγαλειώδη πρόκριση, θα μείνει στην ιστορία. Αν όχι, θα είναι απλώς το επόμενο σταθερό σκαλοπάτι του για να ανέβει στο πολύ κοντινό μέλλον ακόμη πιο μπροστά. 

 

Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτό που κάνει ο Αστέρας ονομάζουμε πρόοδο στο ποδόσφαιρο. Μαθαίνοντας κάθε φορά και νέες εμπειρίες, διδάσκει το πώς πρέπει να ενεργεί ένας σύλλογος. 

 

Για το αγωνιστικό μέρος, τις απαντήσεις θα μας τις δώσει το γήπεδο. Με την ισορροπία που όμως έχει βρει ο Αστέρας πλέον, έχοντας καταφέρει να μετατρέπει σε πολύτιμους όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, μπορεί να καταφέρει τα πάντα. 

 

Και αυτό είναι κάτι που πιστώνεται με πολύ ηχηρό τρόπο σε όλους τους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος, τους προπονητές και ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές. Χωρίς καμία εξαίρεση! 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων