ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ A-S: Τα καλύτερα γενέθλια!

Αντί για πάρτι γενεθλίων... Αντί για τούρτα με κεράκια... Αντί για χορούς και τραγούδια... Γιορτάζουμε εδώ στο arcadiasports.gr με συντροφιά τις επιτυχίες του αρκαδικού αθλητισμού. Καλύτερα γενέθλια ποιος θα μπορούσε να φανταστεί...

 

Το arcadiasports.gr δημιουργήθηκε, πρώτα στο μυαλό και στη συνέχεια στις οθόνες σας, στις 24 Νοεμβρίου 2009. Από εκεί μπήκε στην καρδιά και πλέον, έξι χρόνια μετά 24 Νοεμβρίου 2015, μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει μεγαλώσει τόσο, ώστε να μπορεί να ζει τις πιο σπουδαίες στιγμές που έχει βιώσει ποτέ ο αθλητισμός της περιοχής μας. 

 

Δεν χρειάζεται να τις απαριθμήσουμε. Δεν θα "χωρούσαμε" έτσι κι αλλιώς, ακόμη και αν το διαδίκτυο είναι άπειρο. Αλλωστε, ο καθένας τις έχει βάλει στην ψυχή του και τις ζει με τον τρόπο που ο ίδιος θέλει. Εμείς είμαστε εδώ για να τις προβάλλουμε και να τις κρατάμε αξέχαστες για όλους εσάς!

 

Εμείς στο arcadiasports.gr είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα φετινά μας γενέθλια συμπίπτουν με έναν αγώνα πρόκληση για τον Αστέρα. Ενα παιχνίδι που κρίνει την πρόκριση στους "32" του Europa League. Είναι αν θέλετε και μια δικαίωση για την πίστη που από τότε, έξι χρόνια πριν, δείξαμε σε αυτόν το σύλλογο. 

 

Με πρώτους τους Βασίλη Μπακόπουλο, Γιάννη Ντάλλα, Κώστα Καψιμάλη, αλλά και όλα τα παιδιά που στην πορεία προστέθηκαν στο τιμ, "ακουμπήσαμε" στον Αστέρα, ακολουθήσαμε τα βήματά του, επενδύσαμε στις επιτυχίες του και μπορούμε να νιώθουμε ευλογημένοι που μαζί του, ζούμε όλα αυτά. 

 

Ταυτόχρονα, αισθανόμαστε και υποχρεωμένοι καθημερινά να φροντίζουμε για την όσο το δυνατό καλύτερη ενημέρωσή σας. Ανεξάρτητοι, χωρίς "μαλλιά" στη γλώσσα και... delete στο πληκτρολόγιο. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων