ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αστέρας γίνεται πιο σοφός!

Θέλετε να μιλήσουμε για τα πέντε του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν"; Για τα τέσσερα του "Veltins Arena"; Η μήπως είναι καλύτερο να ανοίξουμε κουβέντα για όσα κερδίζει χρόνο με το χρόνο o Αστέρας; Για ό,τι χτίζει με κόπο και τρόπο; 

 

Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας στην έδρα της Σάλκε ήταν καλή μέχρι το 25` και η φυσιολογική από τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ. Στην ουσία από το 1-0 και μετά, δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Ούτε το ρυθμό του αντιπάλου, ούτε την ποιότητά του, ούτε βέβαια και την ψυχολογία που πλέον είχε δημιουργήσει ο αγώνας. 

 

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, στην ουσία έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε για την Σάλκε, παρά για τον Αστέρα. Για τους πιτσιρικάδες που έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο που αγωνίζεται και με τακτική και με εκπληκτική ταχύτητα και φρεσκάδα, αλλά και με πολύ μυαλωμένο - για την ηλικία των παικτών - τρόπο. 

 

Η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι με την Σάλκε όλοι μας πολύ σύντομα θα ασχοληθούμε αρκετά. Ακριβώς γιατί θα μας οδηγήσει το ίδιο το ποδόσφαιρο σε αυτό. Γιατί η Σάλκε τώρα είναι που βρίσκεται στο ξεκίνημα της ακμής της. Εχουμε πολλά να δούμε ακόμα από εκείνην. Και βέβαια εκείνους, τους ποδοσφαιριστές της, με πρώτο τον Σανέ, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα το προσεχές διάστημα. 

 

Οσο για τον Αστέρα, γιατί αυτός είναι το ζητούμενό μας, μέσα από τέτοιες ποδοσφαιρικές βραδιές μπορεί να γίνει μόνο πιο σοφός. Κάθε εμπειρία, καλή αλλά και κακή από όσες συγκέντρωσε και συγκεντρώνει σε αυτά τα ευρωπαϊκά του χρόνια (και κυρίως τα δύο τελευταία) θα τού είναι πολύ χρήσιμη. 

 

Οχι μόνο για να μπορεί στο μέλλον να διαχειρίζεται κάθε φορά και καλύτερα τόσο σπουδαίους και απαιτητικούς αγώνες, αλλά και για την παρουσία του στις ελληνικές διοργανώσεις. Διότι μαθαίνοντας να αγωνίζεται σε τόσο υψηλούς ρυθμούς, πολύ πιο υψηλούς από όσο αντέχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα μεγαλώνει την ψαλίδα από τους αντιπάλους του εντός συνόρων και θα την μικραίνει από εκείνους εκτός συνόρων. 

 

Αρκεί βέβαια, κάθε φορά η μετάβαση από την Ευρώπη στην Ελλάδα, να γίνεται με ισορροπημένο και ομαλό τρόπο. Μετά τις παραστάσεις του καταπληκτικού "Veltins Arena" και της σπουδαίας ποδοσφαιρικά Σάλκε, θα πρέπει να βρει τον τρόπο να διαχειριστεί τον αγώνα με τον Πλατανιά. Χωρίς μάλιστα να υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο για απώλειες. 

 

Κανένας στο ποδόσφαιρο δεν επιτρέπεται να "πανηγυρίζει" μια τεσσάρα. Ακόμα και από μια ομάδα τόσο πιο ποιοτική και με τόσο μεγαλύτερη δυναμική. Αλλά και επίσης κανένας στο ποδόσφαιρο δεν επιτρέπεται να προσπερνάει τέτοιες βραδιές, χωρίς να αναζητήσει τα κέρδη. Και τέτοια, όπως είπε και ο Στάικος Βεργέτης, υπάρχουν για τον σύλλογο και το μέλλον του!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων