ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Μετά το ΓΚΟΛ, μια αγκαλιά!

Ο τίτλος δεν είναι τυχαίος: "Μην μένεις μόνος". Ο Αστέρας δεν προσφέρει μόνο αθλητική παιδεία και ποδοσφαιρικές στιγμές. Στέλνει και κοινωνικά μηνύματα.

 

Στη δύσκολη εποχή που ζούμε, στην ανασφάλεια που δημιουργεί το σκηνικό στην Ελλάδα, το συγκεκριμένο μήνυμα είναι το πιο σημαντικό. Ο Αστέρας δεν είναι μόνο δίπλα στον κόσμο. Φέρνει και τον έναν δίπλα στον άλλον!

 

Η ιδέα των ανθρώπων του Αστέρα, ήταν πολύ ξεχωριστή. Το ποδόσφαιρο δημιουργεί συναισθήματα. Εντονα. Τέτοια, που κανείς δεν θέλει να τα ζει μόνος του. 

 

Συγκεκριμένα ο Αστέρας, δημιουργεί χαρά, ευτυχία. Φέρνει ξεσπάσματα που λείπουν από τη ζωή μας αυτή την εποχή. Η σύνδεση, λοιπόν, έγινε αυτόματα. "Ελάτε στο γήπεδο για να τα ζήσετε όλα αυτά ΜΑΖΙ". Μακριά, έστω για αυτό το 90λεπτο, από τις κακές σκέψεις των καιρών, από την κατάθλιψη που βιώνει η κοινωνία, από τους προβληματισμούς για τη ζωή. 

 

Ολοι μας χρειαζόμαστε τέτοιες διαφορετικές στιγμές, που ο Αστέρας είναι ικανός να προσφέρει. Από κοντά, στο γήπεδο, όχι από την "ξένη" και "αδιάφορη" εικόνα ενός δέκτη. Από τον μαλακό καναπέ, που όμως έχει σκληρή μορφή όταν από εκεί καθημερινά παρακολουθείς και όσα συμβαίνουν στον τόπο μας. 

 

Ο Αστέρας έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι ξεφεύγει από την ποδοσφαιρική διάσταση που του δίνει η ίδια η ύπαρξή του. Εχει φανερώσει την επιθυμία του να είναι κοντά στον κόσμο, έχει δείξει την κοινωνική του μορφή, έχει εκφράσει την ανησυχία του για όσα συμβαίνουν γύρω του, έχει επιβεβαιώσει ότι θέλει να είναι για την Αρκαδία και συνολικά για τη χώρα κάτι περισσότερο από ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος. 

 

Να είναι μια ομάδα ανθρώπων, ανεξαρτήτως προσώπων που θα το εκφράζουν αυτό, που θα κάνει το μυαλό να ησυχάζει, τη στιγμή που θα ξελαρυγγιάζεται για να φωνάξει ΓΚΟΛ. 

 

Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο μετά το γκολ, να έχεις δίπλα σου μια αγκαλιά, είτε γνωστού είτε αγνώστου, για να το μοιραστείς. 

 

Μην μένετε, λοιπόν, μόνοι σας. Ελάτε το γήπεδο του Αστέρα. Θα αλλάξει η ζωή σας. Το μήνυμα του διαφημιστικού για τα εισιτήρια διαρκείας, σας το λέει ξεκάθαρα!

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων