ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αστέρας άνοιξε την πόρτα της Εθνικής!

Πρωταρχικός σκοπός του Αστέρα στο μεταγραφικό του προγραμματισμό, ασφαλώς και είναι η ενίσχυσή του, η βελτίωσή του, το κάτι περισσότερο που κάθε χρονιά κυνηγά σε σχέση με την προηγούμενη...

 

Ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι αναδεικνύει ακόμη μία παράμετρο για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Κατά την άποψή μου ιδιαίτερα σημαντική, αλλά και τιμητική. 

 

Οι μεταγραφικές επιλογές του Αστέρα σε αυτό το ξεκίνημα της περιόδου στην πραγματικότητα ανοίγουν την πόρτα της Εθνικής. Από τις πέντε μεταγραφές που έχει ανακοινώσει η ομάδα της Τρίπολης, οι τρεις είναι εν δυνάμει ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των ανδρών. 

 

Ο Γιάννου, που είχε κληθεί στον αγώνα με την Ουγγαρία, ο Φούντας, που είχε κληθεί και είχε παίξει κόντρα στα Νησιά Φερόε και ο Δημούτσος, που από το 2012 είχε κάνει ντεμπούτο στην Εθνική και από τότε είχε βρεθεί αρκετές φορές στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος. 

 

Οι τρεις τους είναι ποδοσφαιριστές που στοχεύουν αφενός στην καθιέρωσή του στην Εθνική ανδρών και αφετέρου στην καταξίωσή τους σε αυτήν. Και σημαίνει πολλά ότι ακριβώς τη στιγμή που κρίνεται αυτός ο σπουδαίος στόχος για την καριέρα τους, εκείνοι επέλεξαν να τον διεκδικήσουν μέσω του Αστέρα! 

 

Οι τρεις νέοι του Αστέρα έρχονται μάλιστα να συμπληρώσουν και τους "παλιούς" που έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην Εθνική. Αν και για την ακρίβεια θα έπρεπε να γίνεται και το αντίθετο, η Εθνική να έχει στρέψει το βλέμμα της σε εκείνους... 

 

Τον Κουρμπέλη, για τον οποίο η εμμονή να μην καλείται στην Εθνική αρχίσει να γίνεται παρεξηγήσιμη, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά. Τους Τσοκάνη και Θεοδωρόπουλο, οι οποίοι ως πιο νεαροί έχουν μεγαλύτερο ορίζοντα μπροστά τους για να πείσουν αν αξίζουν κάποια στιγμή θέση στην Εθνική, τον Παντελιάδη, που φέτος δεν ήταν καθόλου χειρότερος από τους αριστερούς μπακ που χρησιμοποιήθηκαν στην Εθνική ή και τον Ζησόπουλο, που τα προηγούμενα δύο χρόνια με την παρουσία του στον Αστέρα θα μπορούσε να είναι επιλογή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αλλά δεν ήταν.. 

 

Αμέσως - αμέσως μαζέψαμε οχτώ ονόματα ποδοσφαιριστών του Αστέρα που λίγο πολύ βρίσκονται στο μυαλό των ανθρώπων της "γαλανόλευκης". Αλλοι ως άμεσες επιλογές, άλλοι ως μελλοντικές, άλλοι έστω ως εναλλακτικές λύσεις. 

 

Σε κάθε περίπτωση, για μια ομάδα που μετρά μόλις μία κλήση ποδοσφαιριστή της στην Εθνική ανδρών (του Γιαννιώτα κόντρα στην Ουγγαρία), αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Γεμίζει με οράματα, αλλά και με ευθύνες! 

 

Κυρίως, όμως, σημαίνει ότι ο Αστέρας αλλάζει συνεχώς το χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το επόμενο βήμα του, λοιπόν, φαίνεται ότι θα είναι να λογίζεται ως σημαντικός και για την Εθνική μας ομάδα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων