ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πλέον, η απώλεια... γράφει και δεν ξεγράφει!

Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα μπορούσε να το πει καλύτερα. "Ο Αστέρας ανταγωνίζεται τον ίδιο του τον εαυτό". Ακριβώς αυτό!

 

Ποια η σχέση του Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό (μέσα - έξω) με τον Αστέρα της Βέροιας ή της Λιβαδειάς; Ποια η σχέση του Αστέρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με τον Αστέρα μακριά από το γήπεδό του; Ποια η σχέση του Αστέρα Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου με τον Αστέρα Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου; 

 

Καμία. Δεν το λέμε εμείς, το λέει και το ξαναλέει ο προπονητής της ομάδας. Προφανώς, έχοντας κι εκείνος... ανακατευτεί από αυτές τις αυξομιεώσεις. 

 

Για τον Αστέρα, όμως, πλέον τελειώνουν τα περιθώρια. Στην πραγματικότητα, ακόμη και αν χρειάζεται μόλις έναν βαθμό σε δύο αγώνες για να εξασφαλίσει τα πλέι οφ, ούτε σε αυτούς τους δύο αγώνες σε Ξάνθη και εντός με Κέρκυρα υπάρχουν τέτοια. 

 

Διότι ο Αστέρας πρέπει να μπει στους αγώνες κατάταξης με όσο το δυνατό μικρότερη διαφορά από την κορυφή. Για να διεκδικήσει τα καλά ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ασφαλώς, λοιπόν, σε αυτούς τους οχτώ αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, δύο για το πρωτάθλημα και έξι για τα πλέι οφ, δεν συγχωρούνται σκαμπανεβάσματα τέτοιου τύπου. 

 

Οποιαδήποτε απώλεια, γράφει και δεν ξεγράφει πια. Δεν "διορθώνεται" δηλαδή. Ακόμη και αν πρόκειται για ένα και μόνο βαθμό στη βαθμολογία με την οποία θα μπει ο Αστέρας στα πλέι οφ και πολύ περισσότερο για την παρουσία του εκεί. 

 

Οσο για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, ήταν για μια σειρά από λόγους πολύ δύσκολος. Πολύ πιο δύσκολος από όσο θα ήταν κανονικά και αυτό δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του αντιπάλου. Είχε να κάνει με την κρισιμότητα και για τους δύο, με το "βάρος" της συντριβής στη Βέροια, με τα "καρφωμένα" βλέμματα σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να αποδείξει την αξιοπιστία του προϊόντος. 

 

Ο Αστέρας, λοιπόν, δεν κέρδισε μόνο τον ίδιο του τον εαυτό, όπως είπε ο Στάικος Βεργέτης, αλλά και όλα αυτά. Για αυτό και η νίκη έχει τη σημασία της και σε ψυχολογικό επίπεδο. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων