ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ: Πάντα εδώ!

Εβγαλε ειδήσεις ο Γιάννης Καϋμενάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον "Αρκαδία 93.8"; Στους Βασίλη Μπακόπουλο και Νίκο Γρίτση, αλλά στην πραγματικότητα σε όλους εσάς που στείλατε τις ερωτήσεις σας; Εβγαλε. Μία και μοναδική, με όλη τη σημασία της λέξης!

"Δεν πρόκειται να αφήσουμε τον Αστέρα. Και αν αυτό γίνει, πρώτα θα έχουμε διασφαλίσει το μέλλον του. Ο μόνος λόγος για να φύγουμε από την ομάδα, είναι να έρθει κάποιος που θέλει να βάλει περισσότερα λεφτά και με πιο φρέσκες ιδέες". Τελεία. Δεν χρειάζεται να προστεθεί κάτι ακόμα. Τα υπόλοιπα, είτε πρόκειται για τον Ουσέρο, είτε για τις μεταγραφές, είτε για τις ανανεώσεις, είναι μεν σημαντικά, αλλά δεν είναι τόσο σπουδαία. Οχι όσο η δέσμευση του "Καπετάνιου" για το μέλλον της ομάδας. 

 

Ολα αυτά, τα οποία ασφαλώς και μας απασχολούν καθημερινά, αν δεν υπήρχε το πρωτεύον. Η παρουσία του Γιάννη Καϋμενάκη και του Δημήτρη Μπάκου. Τώρα που υπάρχει αυτό και κυρίως η διασφάλιση ότι αυτή η παρουσία θα υπάρχει για... πάντα (περίπου αυτό είπε ο Καϋμενάκης, γιατί πού να βρεθεί κάποιος να βάλει περισσότερα τέτοια εποχή), μπορούμε να κάνουμε όποια κουβέντα θέλουμε. 

 

Να γκρινιάξουμε για τον Ουσέρο, να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε για τις μεταγραφές, να πανηγυρίσουμε για τις ανανεώσεις. Ο Αστέρας δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας για ποδοσφαιρικές κουβέντες και μόνο για τέτοιες. Διότι δεν τον απασχολούν άλλες... 

 

Είναι πολύ σπουδαίο νέο για την ομάδα, λοιπόν, ότι σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για το ποδόσφαιρο (και συνολικά για την ελληνική κοινωνία και τις επιχειρήσεις) όχι μόνο δεν έχει λόγους να αγχώνεται για το παρόν της, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνει ούτε για το μέλλον της. Αυτό είναι εξασφαλισμένο. Με δέσμευση και "υπογραφή" του Γιάννη Καϋμενάκη!

 

Για το υπόλοιπο μέρος της συνέντευξης, μπορούμε να σχολιάσουμε ένα σωρό πράγματα. Στην ουσία, όμως, δεν θα έχει πολύ μεγάλο νόημα. Διότι ήταν τόσο ξεκάθαρος ο λόγος του "Καπετάνιου", που τα ίδια του τα λόγια, τα είπαν όλα. 

 

Υπήρχε, όμως, κάτι που - κατά την άποψή μου - προκαλεί εξαιρετική εντύπωση. Οι λέξεις του! Μερικές μόνο αρκούν για να διαπιστώσει κανείς πόσο άνετα νιώθει όταν απευθύνεται στους φιλάθλους του Αστέρα. Πόσο "δικούς του ανθρώπους" τους θεωρεί. 

 

Να "πελεκήσουμε" (όποιον πειράξει τον Αστέρα). "Ψιλοχάρβαλο" (το γήπεδο). Ποδόσφαιρο "κρύσταλλο" (θέλουμε να έχουμε). Οποιος "γουστάρει" (θα είναι στον Αστέρα). Αυθεντικός, αυθόρμητος, οικείος, άνθρωπος της διπλανής πόρτας. "Κυκλοφορώ στο δρόμο και ρωτήστε με ό,τι θέλετε", είπε στη συνέντευξή του. Διότι νιώθει κι εκείνος ότι είναι ένας από όλους εμάς! Με συμφωνίες ή και με διαφωνίες. Αλλά κοινό σκοπό... 

 

Ετσι γουστάρουμε κι εμείς! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων