ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το παρελθόν δεν θα είναι καλύτερο από το μέλλον!

Λένε ότι όσοι ασχολούνται μόνο με το παρελθόν και καθόλου με το παρόν, σημαίνει ότι δεν έχουν μέλλον. Το λένε κυρίως για τους λαούς. Και σωστά το λένε. Μόνο που ισχύει και για τις ομάδες... 

Ο Αστέρας αποχαιρετά μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία του. Πιθανότατα την πιο σημαντική. Δεν έχει, όμως, το χρόνο να σταθεί άλλο σε αυτήν. Διότι για τον Αστέρα μεγαλύτερη σημασία από το 2014 και όσα πέτυχε στη διάρκειά του, έχει πλέον το 2015!

 

Ασφαλώς και πρέπει να διηγείται όλα όσα πέτυχε μέσα σε αυτή τη χρονιά που φεύγει. Και για να περηφανεύεται για αυτά, αλλά κυρίως για να τα αξιοποιήσει για τη συνέχεια. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ζει με αυτά. 

 

Ο Αστέρας δεν έχει ανάγκη να το κάνει αυτό, διότι έχει λόγους να πιστεύει ότι το παρελθόν του δεν θα είναι καλύτερο από το μέλλον του. Ο ίδιος ο Αστέρας μάς έχει πείσει για αυτό. 

 

Με τη γεωμετρική πρόοδό του χρονιά με τη χρονιά. Με τους συνεχώς και πιο υψηλούς στόχους που όχι απλώς θέτει, αλλά και πετυχαίνει. Με την αναγνώριση και το σεβασμό που κερδίζει... 

 

Τι πρέπει να κάνει ο Αστέρας ώστε τη νέα χρονιά πλέον να μην μιλάμε πια για το 2014, αλλά για το 2015; Τίποτε περισσότερο από αυτό που κάνει μέχρι τώρα. Να μην ξεστρατίσει ούτε πόντο από το δρόμο που έχει χαράξει. 

 

Αν το καταφέρει αυτό, τότε αυτό το "Καλή Χρονιά" για τον Αστέρα δεν θα είναι απλώς και μόνο μία κλισέ ευχή. Θα είναι η πραγματικότητά του! 

 

Υ.Γ.: Για το ματς με την Ξάνθη, μόνο το εξής: Ο Αστέρας "καθάρισε" την ομάδα που ρίχνει τεσσάρες σε διεκδικητές του τίτλου με... ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Αν αυτό σημαίνει κάτι... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων