ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κι όμως, το μέλλον είναι εδώ!

Ο Αστέρας διεκδικούσε το δεύτερο γκολ που θα του έδινε και τη νίκη στην Κομοτηνή, έχοντας στην 11άδα του έξι Ελληνες ποδοσφαιριστές. Συνολικά μάλιστα, από τους 14 που αγωνίστηκαν, οι εφτά ήταν Ελληνες.

Δεν το συναντάς συχνά αυτό σε ομάδα της Super League. Σίγουρα δεν το συναντάς σε ομάδα της Super League, της πρώτης πεντάδας. Οι μισοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν και όχι σε παιχνίδι που έχει κριθεί, αλλά σε παιχνίδι που το διεκδικείς, να είναι Ελληνες.

Για τον Αστέρα, που έχει... παρεξηγηθεί για την ισορροπία Ελληνων και ξένων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και για να προχωρήσουμε την κουβέντα, ο μέσος όρος ηλικίας των συνολικά εφτά ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν ή έστω των έξι που βρίσκονταν  ταυτόχρονα στον αγωνστικό χώρο, ήταν περίπου 23 ετών.

Το μέλλον, λοιπόν, όχι μόνο λόγω αγωνιστικής προόδου που δείχνει η ομάδα, αλλά και λόγω του ρόστερ που έχει "χτίσει", είναι εδώ!

Δεν πετάμε την μπάλα στην εξέδρα. Σίγουρα είναι απώλεια για τον Αστέρα αυτό το 1-1 με τον Πανθρακικό. Είναι σαν να μην τον θέλει και ο ίδιος ο Θεός να φύγει από αυτό το γήπεδο με νίκη.

Για αυτό άνοιξε και τους ουρανούς, με τη βροχή και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο να δυσκολεύει κυρίως την ομάδα που από τις δύο είναι η καλύτερη, δηλαδή τον Αστέρα. Αλλά και δεν τού έκανε το χατήρι στις πολλές χαμένες ευκαιρίες - μην μένετε στην τελευταία του Πανθρακικού - στη διάρκεια του αγώνα.

Σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, ο Αστέρας έχασε δύο πόντους, ασφαλώς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αλλά κέρδισε και το μέλλον του. Για ακόμη μία φορά...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων