ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να το ξέρετε, ο Αστέρας θα επιστρέψει!

Τα κέρδη του Αστέρα από τη φετινή πρώτη του παρουσία σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι τόσα, που αν προσπαθήσεις να τα συγκεντρώσεις, κινδυνεύεις να χάσεις το μέτρημα. Και είναι κέρδη, σε όλα τα επίπεδα!

Ο Αστέρας δυνάμωσε σε αγωνιστικό επίπεδο. Εμαθε σε διοικητικό, λειτουργικό επίπεδο. Εχτισε σε εγκαταστάσεις. Συσπείρωσε τον κόσμο του. Κέρδισε σε σεβασμό εντός και - κυρίως - εκτός Ελλάδας. Ολα αυτά θα τα βρει μπροστά του. 

 

Θα τα χρησιμοποιήσει στο μέλλον του. Θα επενδύσει σε αυτά. Και θα κερδίσει ακόμη περισσότερα στη συνέχεια. Ολο αυτό το "παραμύθι" που έζησε, από τα προκριματικά του φετινού Europa League, μέχρι τον όμιλο, στην ουσία δεν τελειώνει εδώ. Αντίθετα... Εδώ αρχίζει!

 

Αντιλαμβανόμαστε πόσο σπουδαίο είναι να μπορείς να "πιέζεις" παιχνίδια με αντιπάλους όπως η Μπεσίκτας (και μάλιστα δύο φορές), η Τότεναμ, ή να κυριαρχείς απέναντι στην Παρτιζάν; Αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό και δύσκολο είναι να "ανατρέπεις" την Μάιντς, ή να αφήνεις εκτός την Μακάμπι Τελ Αβίβ;

 

Πόσο πολύτιμο είναι οι παίκτες να έχουν αποκτήσει τέτοιες παραστάσεις; Πόσο διδακτικό είναι αυτό και για τον προπονητή; Πόσο χρήσιμο είναι να ξέρεις να διοργανώνεις παιχνίδια σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης; Ή να διαθέτεις γήπεδο που να μπορεί να φιλοξενήσει τέτοια παιχνίδια; 

 

Ολα αυτά και κάποια ακόμα που - όπως είπαμε - χάνονται στο μέτρημα, ο Αστέρας τα κρατά πλέον ως παρακαταθήκη. Ως προίκα. 

 

Και αυτό, καλύτερα από όλους εμάς, το γνωρίζει ένας άνθρωπος που έχει απίστευτη εμπειρία από το ποδόσφαιρο του πιο υψηλού επιπέδου. Ο Σλάβεν Μπίλιτς. Που δήλωσε: "Να το ξέρετε, ο Αστέρας θα επιστρέψει στην Ευρώπη". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων