ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πέντε χρόνια arcadia-sports: Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ παραμένει αξία!

Μπορείς, άραγε, να ευχηθείς Χρόνια Πολλά σε ένα ειδησεογραφικό μέσο; Στις μέρες μας, τη στιγμή που το ένα μέσο μετά το άλλο είτε κλείνει είτε "κλείνει το στόμα του" για να μην κλείνει, ασφαλώς και το Χρόνια Πολλά είναι όχι μόνο μια σημαντική ευχή, αλλά μια απαραίτητη ευχή!

Το arcadia-sports κλείνει (φτου κακά με αυτή τη λέξη) την Δευτέρα (24/11) πέντε χρόνια ζωής. Σε μία δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, αλλά και ειδικά για το χώρο της ενημέρωσης, η πορεία του "δικού μας" μέσου είναι αντιστρόφως ανάλογη. 

 

Ανάπτυξη, βελτίωση σε ποιότητα, ταχύτητα, ποσότητα, επέκταση σε πιο σφαιρική ενημέρωση, αλλά κυρίως - κρατήστε το αυτό - σε μια αδιαπραγμάτευτη αξία. Την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Ειδικά αυτό το τελευταίο δεν είναι πλέον στις μέρες μας καθόλου βέβαιο. 

 

Είτε ένα μέσο κλείνει, λόγω της οικονομικής κατάστασης, είτε "κλείνει το στόμα του" λόγω της γενικότερης κατάστασης, η ουσία παραμένει ίδια. Και δεν έχει να κάνει με τους συναδέλφους που χάνουν τη δουλειά τους. Ή τουλάχιστον δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό. Εχει κυρίως να κάνει με το γεγονός ότι όλοι μας, χάνουμε σε ενημέρωση. 

 

Αντιλαμβάνεστε, βέβαια, πόσο σπουδαίο είναι αυτό στις μέρες μας!

 

Το arcadia-sports δεν έχει λόγους να αμφιβάλει ότι θα ζήσει Χρόνια Πολλά. Αλλά έχει ανάγκη να το "ακούσει" για να γνωρίζει ότι θα τα ζήσει μαζί σας. Για να είναι και Χρόνια Καλά! 

 

Προσωπικά έγινα μέλος του arcadia-sports σχετικά πρόσφατα. Ο δικός μου κόπος, λοιπόν, για όσα έχει πετύχει δεν συγκρίνεται με των υπολοίπων, κυρίως με των παιδιών που "έστησαν" αυτή την πηγή ενημέρωσης για εσάς. 

 

Αρα πιθανότατα η δική μου άποψη δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Θέλω, όμως, να πω το εξής: Ο σεβασμός, ακόμη και αν είναι αξία ζωής, δεν είναι αυτονόητος. Πουθενά... 

 

Το arcadia-sports αυτό το έχει ήδη διαψεύσει. Και αυτό το εισπράττουμε όλοι μας και όλοι σας καθημερινά! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων