ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΕΠΟ: "Καταστρέφει" τα πάντα στο διάβα της...

Το τι κάνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με το ποδόσφαιρό της, ας πούμε ότι είναι για εσωτερική κατανάλωση. Ας το σκεφτούν αυτό όσοι στήριζαν και για κάποιο περίεργο λόγο λένε ότι εξακολουθούν να στηρίζουν τη διοίκησή της, ακόμη και τώρα που αυτή μοιάζει να "διαλύει" τα πάντα στο διάβα της. 

Το κακό είναι ότι αυτή η ΕΠΟ δεν χειρίζεται μόνο θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο που "παίζεται" (σε εισαγωγικά βέβαια) εντός συνόρων. Αυτή η διοίκηση της Ομοσπονδίας χειρίζεται και τις ομάδες μας που βγαίνουν εκτός Ελλάδας. 

 

Αυτό που έχει πάθει η Εθνική μας ομάδα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το "καταστροφικό" έργο που συντελείται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμη και αν είχε... αρμοδίως ληφθεί απόφαση να διαλυθεί ό,τι καλύτερο υπήρχε στο ποδόσφαιρό μας την τελευταία δεκαετία, ακόμη και αν δηλαδή κάποιος είχε βαλθεί επίτηδες να "χαλάσει" μέσα σε τρεις μήνες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πολύ δύσκολα θα είχε καταφέρει να το πράξει με τόσο μεγάλη επιτυχία... 

 

Οπως φαίνεται, όμως, στην ΕΠΟ δεν αρκεί αυτό που έκανε στην Εθνική μας. Πλέον έχει βάλει "στόχο" να σταματήσει και τις ελληνικές ομάδες που αυτόν τον καιρό παλεύουν για μια καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετέχουν. Ανάμεσά τους είναι και ο Αστέρας... 

 

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη σε μία εβδομάδα δίνει απέναντι στην Μπεσίκτας τον πιο κρίσιμο αγώνα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Η αδυναμία της ΕΠΟ να αποφασίσει τι τελικά θα γίνει με την αγωνιστική που έρχεται, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην προετοιμασία της ομάδας για αυτόν τον αγώνα. 

 

Το τεχνικό τιμ δεν γνωρίζει σε πόσες ώρες έχει παιχνίδι, άρα και ποια ένταση πρέπει να βάλει στις προπονήσεις, δεν μπορεί να γνωρίζει τα αγωνιστικά πλάνα, δεν μπορεί να γνωρίζει ούτε με ποιο τρόπο θα αντιμετωπίσει την αποκατάσταση των τραυματιών του. Ειδικά για τον Αστέρα, που περιμένει την επιστροφή δύο καθοριστικών ποδοσφαιριστών του, του Κουρμπέλη και του Γκοϊάν, αυτό το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό. 

 

Ολα αυτά βέβαια, δεν ισχύουν μόνο για τον Αστέρα. Ισχύουν και για τον αντίπαλό του την προσεχή αγωνιστική, τον ΠΑΟΚ. Που επίσης έχει κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα και δύσκολο ταξίδι για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντιναμό Μινσκ. Ισχύουν για τον Ολυμπιακό, που επίσης παίζει την πρόκριση με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions` League. Λιγότερο για τον Παναθηναϊκό, που έχει μαθηματικά αποκλειστεί. 

 

Η ΕΠΟ, λοιπόν, αφού με τον τρόπο που αντιμετώπισε την Εθνική, τής "έφραξε" το δρόμο για τα τελικά του Euro 2016, "παλεύει" να κάνει το ίδιο και με τους συλλόγους που εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

 

Αν, λοιπόν, δεν υπολογίζει αυτή η ΕΠΟ τον προγραμματισμό των ομάδων ΤΗΣ, τα λειτουργικά τους έξοδα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που είναι επαγγελματίες και παίζουν την καριέρα τους, αλλά και δεν σέβεται όσους πελάτες έχουν απομείνει στο προϊόν "ελληνικό ποδόσφαιρο", δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει το ίδιο τουλάχιστον εκείνους - Εθνική και συλλόγους - που την εκπροσωπούν εκτός συνόρων. 

 

Ακου εκεί ΤΗΝ εκπροσωπούν... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων