ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE
winamp wmp real qt

Η συνεπεια του Αστερα "σκοτωνει" το αγχος

Στη μεταγραφική περίοδο η περίοδος αναμονής είναι η πιο ελκυστική. Συζητήσεις, ονόματα, διαπραγματεύσεις, ναυάγια και τελικά υπογραφές. Για σκεφτείτε το. Εχει την πλάκα του... 

,
Θοδωρής Τσούτσος

Και αντιστροφα ο χρονος μετραει...

Ο Αστέρας συγκεντρώνεται στις 26 Ιουνίου, σε ένα μήνα. Πλέον, έχουμε τον ορίζοντα για να αρχίσουμε να λέμε: Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. 

,
Θοδωρής Τσούτσος

Η διψα και το μηνυμα του κοσμου της Τριπολης

Η συμμετοχή του Αστέρα στο Final Four Κ17, η παρουσία στον τελικό, η απώλεια του πρωταθλήματος στις λεπτομέρειες και όλα όσα ζήσαμε αυτές τις ημέρες από τα "αστεράκια", αφήνουν παρακαταθήκη για το μέλλον. 

,
Θοδωρής Τσούτσος

Τα παιδια μας μετρουν τα Άστρα

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική. Καταρχάς, μαρτυράει ότι μέσα στη φανέλα δεν έχει σημασία ποιο σώμα έχει χωρέσει. Και επίσης δείχνει πόσο βαριά γίνεται, χρόνο με το χρόνο, ακόμη και όταν μόλις έχει ολοκληρωθεί μια χρονιά κακή για την πρώτη ομάδα.

,
Θοδωρής Τσούτσος

Ας μπουμε στο μαξιλαρι τους μπας και καταλαβουμε!

Για ένα βράδυ, για αυτό το βράδυ, ας μπούμε στο μαξιλάρι αυτών των παιδιών. Των παιδιών του Αστέρα που περιμένουν πια τον τελικό πρωταθλήματος Κ17. Ας το κάνουμε μπας και δούμε τι ονειρεύονται για το ποδόσφαιρο που έχουν μπροστά τους... 

,
Θοδωρής Τσούτσος

Ποσο δυσκολο και ελκυστικο να εισαι 17αρης!

Η Τρίπολη γεμίζει ταλεντάκια. Από την Πέμπτη (18/5) έως και το Σάββατο (20/5) η πόλη μας θα φιλοξενήσει το Final Four του φετινού πρωταθλήματος Κ17. Σε μεγάλο βαθμό, θα φιλοξενήσει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

,
Θοδωρής Τσούτσος

ΑΣΤΕΡΑΣ, σε μια γειτονια ερειπωμενη!

Η γειτονιά μας, λέει, μεγάλωσε. Το λέγαμε αυτό. Κάποτε. Οταν ακόμη υπήρχε ανοικοδόμηση. Οι γειτονιές πλέον, δεν μεγαλώνουν. Είτε γιατί... δεν πάει άλλο, αν μιλάμε για τις μεγάλες πόλεις, είτε γιατί δεν μπορούν. 

,
Θοδωρής Τσούτσος

Χωρις παραμορφωτικους καθρεφτες!

 Ο Αστέρας κλείνει τη χρονιά όπως την ξεκίνησε; Οχι. Θυμόμαστε πολύ καλά ότι την ξεκίνησε εντυπωσιακά. Με γκολ, νίκες, καλό ποδόσφαιρο. Πότε; Στα φιλικά... 

,
arcadiasports

Μολις οι πρωτες γενιες του Αστερα!

Τον Αστέρα πρέπει να τον κρίνουμε αυστηρά. Πιθανότατα πιο αυστηρά από όσο το κάνουμε. Αλλά και δίκαια. Ούτε αυτό το δεύτερο τελικά κάνουμε... 

,
Θοδωρής Τσούτσος

Η ευθυνη για τα "αστερακια"

Η ομάδα Κ17 του Αστέρα θα συμμετάσχει στο φετινό Final 4 του πρωταθλήματος. Ως ομάδα έχει πετύχει. Ως οργανισμός, όμως, ο Αστέρας τώρα αρχίζει τη δουλειά για αυτά τα παιδιά!

,
arcadiasports

Σχεδιασμος με εμπιστοσυνη και γνωση!

Τα φιλικά έχουν την έννοια μιας μίνι αξιολόγησης πάνω στην αξιολόγηση, επίσης μιας αγωνιστικής εγρήγορσης αφού δεν είναι καλό για τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται από Μάιο μήνα σε απραξία. Η σοβαρή δουλειά, όμως, δεν είναι αυτά τα φιλικά. 

,
Θοδωρής Τσούτσος

Η ομαδα την ευθυνη, ολοι την εμπιστοσυνη!

Σχεδιασμός, μεταγραφές, αποχωρήσεις, προετοιμασία, συζητήσεις, αποφάσεις, αλλαγές. Η δουλειά μιας ομάδας, όταν  ολοκληρώνεται μία σεζόν, είναι πιο δύσκολη και από εκείνη στη διάρκεια μιας σεζόν. 

,
Θοδωρής Τσούτσος

Ροη Ειδησεων