ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με το βλέμμα στη νέα σεζόν

Ο Αστέρας συνεχίζει στα πλέι-άουτ χωρίς άγχος, έχοντας την ευκαιρία να βάλει τις βάσεις από τώρα για να βρεθεί του χρόνου στα πλέι-οφ.

Η ευκαιρία για την εξάδα χάθηκε οριστικά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Αστέρας είχε στα χέρια του την τύχη αλλά πληγώθηκε από τους τραυματισμούς των ηγετών του στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν. Όποιος πίστευε ότι η αδιάφορη Λαμία μπορούσε να κάνει ζημιά στον ΟΦΗ, ζει σε άλλη χώρα. Γκολ στο 2’, γκολ στο 9’ γεια σας. Και 3-0 στο 20’.

 Μοιραία το ματς στη Λάρισα τελείωσε… ταυτόχρονα. Χαμένη αυτοσυγκέντρωση, λάθη και ο Μιλοσάβιεβιτς ντύθηκε Κριστιάνο Ρονάλντο. Ναι, σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η εικόνα του Αστέρα, αυτό το σκορ. Αλλά η ομάδα πάλεψε πολύ το τελευταίο διάστημα. Μετά την Τούμπα έμεινε σχεδόν 2 μήνες αήττητη, σε 6 αναμετρήσεις.

 Πάλεψε πολύ για την απόλυτη ανατροπή και μπορείς να καταλάβεις την απογοήτευση στη Λάρισα όταν το ματς στο Ηράκλειο τελείωσε πριν αρχίσει. Αυτό που δεν πρέπει όμως να γίνει, είναι η απογοήτευση να μεταφερθεί στα πλέι-άουτ. Ναι, ο Αστέρας δεν κινδυνεύει με +13 από Παναιτωλικό και 21 βαθμούς διαθέσιμος όλους και όλους. Αλλά δεν πρέπει να μπει στα πλέι-άουτ απλά για να παίξει 7 ματς.

 Αυτές οι αναμετρήσεις είναι η ευκαιρία να ξεκινήσει από τώρα η ομάδα την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Να δει οριστικά ο προπονητής ποιο μπορούν και ποιοι δεν θα είναι στο καράβι της ομάδας του χρόνου. Να εντοπίσει τις αδυναμίες από τώρα χωρίς άγχος, για να έρθουν και νωρίς οι μεταγραφικές κινήσεις. Νωρίς και στοχευμένα.

 Ο Αστέρας έχει βάσεις για να κάνει μία πολύ καλή σεζόν του χρόνου. Ευκαιρία να χτίσει από τώρα σε αυτά τα 7 ματς μέχρι το τέλος!

 Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων