ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η χρονιά... σε δύο ματς

Ο Αστέρας κέρδισε με επαγγελματικό τρόπο τον Πανιώνιο την ημέρα που η κλήρωση είχε κέφια. Πλέον, όλα γίνονται. 

ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ

Το κλίμα στον Αστέρα έχει αλλάξει για τα καλά. Πλέον θυμίζει κάτι από την ομάδα που ήξερε να παίρνει επαγγελματικές νίκες όπως αυτή με τον Πανιώνιο. Και σίγουρα απομάκρυνε κάθε σκέψη από τους διώκτες του ότι μπορούν να τον φτάσουν. 

Αντίθετα, έγινε τώρα αυτός διώκτης κοιτάζοντας ψηλά. Και το ματς στη Λαμία είναι κομβικό. Ένα διπλό μπορεί να τα αλλάξει όλα, έχοντας στη συνέχεια και δυο σερί ματς στην Τρίπολη με Παναιτωλικό και Άρη. Αυτή τη στιγμή μοιάζει το ματς της χρονιάς. 

Μέχρι το επόμενο με την ΑΕΚ! Οι κιτρινομπλέ οφείλουν να δώσουν και τη ψυχή τους σε αυτό το ματς. Και δεν τρομάζει ο αντίπαλος. Θα τον σεβαστούν αλλά δεν πρέπει να τον φοβηθούν, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στα... ημιτελικά. Γιατί η κλήρωση στην επόμενη φάση (Παναιτωλικός) ανοίγει τον δρόμο.

Ξαφνικά λοιπόν η χρόνια χτύπησε... κόκκινο για τα επόμενα δύο ματς. Ναι, τα πλέι οφ είναι ακόμα μακριά. Ναι, στο ΟΑΚΑ ο Αστέρας πάει ως αουτσάιντερ. Αλλά αν μια ομάδα από την περιφέρεια έχει δείξει τα προηγούμενα χρόνια ότι μπορεί να «τρελάνει» τον κόσμο, αυτή είναι ο Αστέρας.

Μείνε Cool και παίξε Live! Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων