ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να του... διώξει κάθε σκέψη ανατροπής

Το δύσκολο τριήμερο με τους δικεφάλους πέρασε χωρίς να γίνουμε σοφότεροι για το πώς αντιμετωπίζεται ο Αστέρας. Πλέον κοιτά μόνο το τρίποντο την Πέμπτη.

ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Είναι από τα παιχνίδια που τα ξεχνάς χθες. Τρεις μέρες μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στην ΑΕΚ, ο Αστέρας ανέβηκε στην Τούμπα σε ένα ματς που ξέραμε ότι ήταν από τα δυσκολότερα της σεζόν. Και υπέκυψε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.

Ανωτερότητα σε όλα τα επίπεδα. Όχι μόνο αγωνιστική. Άλλωστε ο δικέφαλος του βορρά συγκαταλέγεται στους μεγάλους τους ποδοσφαίρου. Και γνωρίζουμε όλοι το πώς αντιμετωπίζεται ο Αστέρας σε αυτές τις περιπτώσεις. 

Όχι μόνο βλέπει τον αντίπαλο να παίρνει αυτό που δεν δικαιούται, όπως στο προηγούμενο ματς η ΑΕΚ. Αλλά βλέπει και ο ίδιος να μην παίρνει το προφανές και ας είμαστε στην εποχή του VAR. Αυτή είναι δυστυχώς η ελληνική μίζερη πραγματικότητα. 

Το πιθανότερο είναι να μην άλλαζε κάτι στο τέλος και ας δινόταν το πέναλτι. Ο καλύτερος ΠΑΟΚ θα κέρδιζε. Δεν θα το μάθουμε όμως ποτέ. Αυτό είναι το γαμώτο. Κάθε φορά τα ίδια. Δεν μαθαίνουμε ποτέ τι θα γινόταν με τους μεγάλους αν η διαιτησία ήταν 50-50.

Κάπου εκεί κλείνει η κουβέντα για το ματς της Τούμπας. Άμεσα. Ο οργανισμός του Αστέρα οφείλει να αντιδράσει την Πέμπτη στο γήπεδο και να επιστρέψει στις νίκες. Να δείξει στο χορτάρι την ανωτερότητά του από τον Πανιώνιο και να μην του αφήσει σκέψεις ανατροπής στα πλέι αουτ όπου πιθανότατα θα ξαναβρεθούν.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων