ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπανανία

Η είδηση στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι αν το πρόγραμμα των αγώνων διεξαχθεί όπως έχει οριστεί κανονικά. Η αναβολή είναι ο κανόνας.

 

ΑΣΤΕΡΑΣAEK

Η αναμέτρηση του Αστέρα με την ΑΕΚ έχει οριστεί εδώ και πολύ καιρό. Το ίδιο και αυτή του Ολυμπιακού στην Καλαμάτα. Όλοι ξέρουν ότι την ίδια μέρα υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψουν οπαδοί των δύο μεγάλων ομάδων από την ίδια Εθνική οδό προς τα γήπεδα των δύο παιχνιδιών, παρά την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης. Όλοι το ξέρουν από όλους όσοι πρέπει να το ξέρουν. 

 

Ξαφνικά 24 ώρες πριν το παιχνίδι, ξυπνά η Αστυνομία και ο Υπουργός. Λες από το πρωί να ξεκινήσουν Ολυμπιακοί και Αεκτζήδες για Πελοπόννησο και να πέφτει το ξύλο της αρκούδας στην Εθνική; Φαντάσου να βρεθούν μέχρι Κόρινθο και Παναθηναϊκοί που πηγαίνουν στα Γιάννενα; Και αν βρεθούν και οπαδοί της Μπαρτσελόνα που πάνε για τον ημιτελικό Σούπερ Καπ με την Ατλέτικο στην Τζέντα;

 

Ξύπνησε λοιπόν η Πολιτεία και αποφάσισε το... αυτονόητο για εκείνη: Ματαίωση του αγώνα Αστέρας-ΑΕΚ. Για ακόμα μία φορά ο προγραμματισμός ομάδων τινάζεται στον αέρα. Και αν κάποιος καψερός είχε φροντίσει να έρθει από μακριά γι' αυτόν τον αγώνα, έχασε. Προφανώς και η δημόσια τάξη είναι πάνω απ' όλα, δεν το συζητάμε. Αλλά τα δεδομένα ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή. 

 

Σχεδόν ένα μήνα ξέρουμε την ταυτόχρονη διεξαγωγή των δύο παιχνιδιών σε κοντινές τοποθεσίες. Χρόνια ξέρουμε και το τοξικό κλίμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να φτάσουμε όμως στο παρά ένα για ακόμα μία φορά. Και μαντέψτε; Ο Αστέρας σε όλη αυτή την παράνοια είναι πάντα το θύμα, η παράπλευρη απώλεια.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων