ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τουλάχιστον αφήστε τον στο Κύπελλο

Αγαπητοί άρχοντες της εξυγίανσης, θα μας κάνετε τη χάρη να αφήσετε τον Αστέρα να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες έχει κόντρα στην ΑΕΚ;

ΑΣΤΕΡΑΣAEK

 

Στο πρωτάθλημα είδαμε τι έγινε το Σάββατο το βράδυ στο Περιστέρι. Μια πιστολιά άνευ προηγουμένου λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Τόσο από το διαιτητή, όσο και από τον VAR που υποτίθεται θα έλυνε τέτοια προβλήματα στην Ελλάδα.

 

Σε ένα κλασικό ματς ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες πάνω-κάτω ομάδες και χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι λεπτές ισορροπίες διαταράχθηκαν από αυτούς που υποτίθεται πως αποδίδουν δικαιοσύνη στο παιχνίδι.

 

Ο Αστέρας άξιζε τουλάχιστον το βαθμό σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Αυτός ήταν μάλιστα που είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ. Και παρόλο που βρέθηκε πίσω σε ένα κομβικό σημείο από τον Μανούσο που ντύθηκε… Μέσι, απάντησε άμεσα.

 

Και εκεί που θα ξεκινούσε το 2020 με ένα σημαντικό βαθμό, ο Ατρόμητος βρέθηκε στην εξάδα με το έτσι θέλω των διαιτητών. Αλήθεια, τι να περιμένεις από την συνέχεια αυτού του πρωταθλήματος;

 

Ο Αστέρας δεν γίνεται να κινδυνέψει γιατί το υλικό του και η φανέλα του είναι για τη Σούπερ Λίγκα. Με τα δικά του λάθη όμως που έκανε στον πρώτο γύρο αλλά και πιστολιές τύπου Κουτσιάυτη, δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την παραμονή αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα.

 

Τουλάχιστον να παίξει τα ρέστα του στο Κύπελλο στις δύο αναμετρήσεις απέναντι στην ΑΕΚ. Να δώσουν παίκτες και οργανισμός της ομάδας ό,τι έχουν και δεν έχουν για να παλέψουν για την πρόκριση στα προημιτελικά. Και εσύ αγαπητή εξυγίανση, αφήστε τον να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες έχει, αρχής γενομένης από την Τετάρτη στην Τρίπολη.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων