ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έτσι και το 2020

Η αντίδραση που έβγαλε ο Αστέρας στο ΟΑΚΑ και το άνετο 5-0 απέναντι στην Ξάνθη, διασκέδασαν τις εντυπώσεις πολύ γρήγορα από την εικόνα του κόντρα στον Ολυμπιακό.

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

Μπόρα ήταν και πέρασε γιατί οι παίκτες του Αστέρα αποφάσισαν να το πάρουν αλλιώς μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Πρώτα άγγιξαν το βαθμό στο ΟΑΚΑ τον οποίο στερήθηκαν από την απόκρουση-καριέρας του Τσιτώντα. Και απόψε πήραν ένα πολύ εύκολο τρίποντο απέναντι σε μία ομάδα που μέχρι πρότινος ήταν φαβορί για την πρώτη 6άδα.

 

Οι κιτρινομπλέ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να κυριαρχήσουν. Και το έκαναν στην πράξη μεταφράζοντας την υπεροχή τους σε 2-0 μόλις στο 21'. Και ένιωσαν ότι καθάρισαν το παιχνίδι στο 3-0 που ακυρώθηκε λόγω VAR. Εκεί χρειάστηκε δύο φορές να μιλήσει ο Παπαδόπουλος, για να έρθει στη συνέχεια το 3-0 που μέτρησε.

 

Με εξαίρεση λοιπόν ένα μικρό διάστημα που πίεσε η Ξάνθη στο δεύτερο ημίχρονο, το τρίποντο του Αστέρα ήρθε άνετα. Και αυτή η εμφάνιση πρέπει να είναι ο οδηγός για το 2020. Με τα πλέι-οφ να είναι ακόμα πολύ μακριά, οι Αρκάδες χρειάζονται βαθμούς για να μπουν με ασφάλεια στα πλέι-άουτ. Δίνοντας τα πάντα στα δύο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

 

Το λέγαμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς έως τώρα. Το υλικό του Αστέρα δεν είναι για πέταμα. Στα περισσότερα παιχνίδια ήταν ανταγωνιστικός με εξαίρεση το ματς με τον Ολυμπιακό. Και ευτυχώς το 0-5 δεν τον πήρε από κάτω. Άμεση αντίδραση στο ΟΑΚΑκαι 5-0 την Ξάνθη. Έτσι λοιπόν και το 2020!

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για όλους! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων