ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τον έσωσαν αυτοί που ξέρουν τι εστί Αστέρας!

Ο Αστέρας συνεχίζει να προβληματίζει, φτάνοντας σε σημείο να κινδυνεύει να πετάξει στα σκουπίδια τόσο νωρίς ένα βασικό του στόχο. Ευτυχώς, ο Ιγκλέσιας και ο Κώτσιρας ξέρουν πού παίζουν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Το Κύπελλο Ελλάδας είναι κάτι παραπάνω από ένας στόχος για τον Αστέρα. Το ξέρουν σχεδόν όλοι στην Τρίπολη. Ευτυχώς το γνωρίζει πολύ καλά και ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο αρχηγός έσωσε τον Χιμένεθ και αρκετούς συμπαίκτες τους που κατέβηκαν για βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Το αν όμως μπορούμε να πούμε "τέλος καλό, όλα καλά", θα φανεί στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τον Ισπανό τεχνικό αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τους κιτρινομπλέ. Νέα πειράματα και αρκετά νέα πρόσωπα που δεν άρπαξαν καμία ευκαιρία, αν αυτός ήταν ο σκοπός του Χιμένεθ. Πειράματα όμως με ένα τόσο σημαντικό στόχο του Αστέρα; Είπαμε. Μια παλιά καραβάνα ήξερε καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει Κύπελλο για την Αρκαδία. Όπως και ο Κώτσιρας που ήταν ελάχιστους διακριθέντες σήμερα.

Εδώ και καιρό, γράφουμε για πεταμένα ημίχρονα, για (ελάχιστες) νίκες χάρη στην ατομική ποιότητα παικτών (όπως το χτύπημα φάουλ του Φερνάντεθ στη Νέα Σμύρνη) και για πολλά πειράματα σε κάθε 11άδα. Πλησιάζουμε πλέον τα Χριστούγεννα, ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται και ο Ισπανός κόουτς πρέπει να καταλήξει κάπου. Και σε σταθερά σχήματα αλλά και σε βασικά πρόσωπα στις επιλογές του πριν τη σέντρα.

Κανείς δεν μίλησε για τέλειο υλικό, ωστόσο σίγουρα δεν είναι για να βρίσκεται με βάση τους βαθμούς στο χορτάρι, προτελευταίο στη λίγκα και μία ανάσα από το να αποκλειστεί από τους "16" του Κυπέλλου στην έδρα του, έχοντας νικήσει ομάδα Β' Εθνικής στο πρώτο ματς. Και ο χρόνος πιέζει για να βρεθούν λύσεις που θα αποφέρουν στο χορτάρι όσα αξίζει ο Αστέρας!

Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων